26. сеп 2019. Некатегоризовано

Najpoznatiji Beogradski trubački orkestar

Tubači Beograd je poznati beogradski bend koji čini 10 članova trubača i bubnjar. Trubački Beogradski sastav je poznat po vrhunskoj svirci i sjajnom repertoaru. U našem bendu trubača uvek vlada pozitivna energija. Savršen muzički ukus i veliki trud da klijentima napravimo proslavu koja se prepričava godinama.

Izvođenje najboljih hitova trubačke muzike i ostalih poznatih pesama prate svaki naš nastup i čine proslavu jedinstvenom i nezaboravnom. Trubači Beograd su najbolji bend za tradicionalne svadbe kao i za moderno organizovane svadbene proslave. Sa ogromnim repertoarem pesama svakako smo najbolji izbor za vaše svečane prilike u Beogradu ali i ostalim gradovima Srbije.

Beograd trubači

Sviramo svadbe, venčanja, privatne proslave, žurke, proslave punoletstva, veridbe kao i korporativne događaje, proslave uspešnog posla, uspešno završene poslovne godine kao i proslave povodom otvaranja novih objekata, podizanja zgrada i mnogih drugih veselih i srećnih trenutaka.

Naš trubački orkestar svira različite žanrove muzike koja obuhvata stranu i domaću muziku, izvornu muziku, domaća kola, džez muziku po vašoj želji. Imamo odličnu saradnju sa estradnim umetnicima sa kojima nastupamo na njihovim koncertima.

Trubači Beograda

Cilj orkestra trubači Beograd je da vaše venčanje učinimo savršenim događajem a vaše goste zabavimo atraktivnim nastupom i odličnom svirkom. Želimo da se o vašoj proslavi priča i da nas ljudi uživaju slušati i preporučivati svojim prijateljima.

Program pesama koje sviramo zavisi od vaših želja. Preporuka je da u zavisnosti od strukture gostiju odaberete pesme kakve će se sviđati svima, da se svi mogu veseliti uz najbolje trubače Beograda.

Pozovite nas putem Vibera ili putem WhatsApp aplikacije i mi ćemo u dogovoreno trenutku doći i svirati na vašoj proslavi. Trubači Beograd su najbolji trubački orkestar – pozovite odmah!