Usluge

Kao najbolji trubači u Srbiji, u Beogradu smo veoma popularni i svi nas pozivaju na proslave, svadbe, rođendane i punoletstva kao i na sva ostala veselja.

Naš trubački orkestar svira muziku koju vi poželite i imamo najveći repertoar svih pesama i kola u Srbiji.

Trubači Beograd sviraju najlepšu muziku na proslavama, svadbama, venčanjima, gde dočekujemo i ispraćamo mladence, pratimo mladence do crkve, sviramo ispred sale za venčanje, dočekujemo i ispraćamo kumove, svatove i rodbinu, najavljujemo dolazak mladenaca na svadbu, najavljujemo dolazak kumova, najavljujemo mladenačku tortu.

 

Činimo sve da ste vi osećate veselo i raspoloženo i da se vaši gosti opuste, uživaju i vesele uz najbolju trubačku muziku.

 

Na vašoj proslavi trubači Beograd sviraju za punoletstva, dočekujemo vaše goste, sviramo kada se torta iznosi pred goste, sviramo na manifestacijama, svečanostima, proslavama matura, godišnjicama braka, poslovnim proslavama, proslavama povodom otvaranja objekata, jubilejima.

Zajedno sa vama proslavljamo pobede u sportu, sviramo po Vašoj narudžbini na kulturnim manifestacijama i društvenim događajima.

Sviramo za udruženja, firme, za sportske klubove i sve ljude koji vole da se vesele i u sreći i raspoloženju uživaju uz najbolju trubačku muziku.

 

Ako i vi želite da najbolji trubači Beograda sviraju kod vas na svim srećnim i radosnim događajima, pozovite orkestar trubača Beograd i uživajte u našoj muzici.

 

Mi znamo koja je najbolja muzika. Sva kola i svaku vrstu muzike sviramo za vas.

Možete da nas kontaktirate putem Vibera ili putem WhatsApp-a, jer smo mi uvek raspoloženi i uvek dostupni za sve naše domaćine, da sviramo najlepše pesme na srećnim događajima.