O nama

Naš trubački orkestar je iskusan orkestar, sastavljen od najboljih trubača sa iskustvom više od 20 godina.

Najbolji trubači Beograda sviraju najbolje pesme na svim veseljima širom Srbije, Beograda i drugih gradova, bilo da su u pitanju veselja i proslave venčanja, veridbe, krštenja, rođenja, punoletstva, kao i mnoga druga slavlja i srećni događaji.

Naš orkestar je uvek tu za Vas, spreman da na najbolji način zadovolji domaćine, slavljenike, goste i sve prisutne na venčanju ili proslavi.

Trubači Beograda

Mi smo trubači koji su osvojili veliki broj nagrada na festivalima trubačke muzike, od kojih je najpoznatiji festival u Guči, a takođe smo često viđeni na koncertima poznatih estradnih umetnika na kojima sviramo najbolje trubačke pesme i hitove i uvek ostvarimo velike rezultate i koncert bude još veseliji uz trubačku muziku.

Za sve vaše srećne prilike trubači Beograd su pravi izbor i na sve vaše proslave u restoranima, salama za venčanje, hotelima ili diskotekama, trubači Beograd dolaze da sviraju najbolju muziku i najveće hitove trubačkih pesama. Sviramo sva narodna kola, džez muziku i stranu muziku, sve kako vi i vaši gosti najviše volite da čujete.

 

Za svaku vašu proslavu trubači Beograd su pravi izbor i sve što treba je da nam se javite, pozovete naš orkestar i uživate u izvođenju najboljih trubačkih pesama, koje sviraju najbolji trubači Beograda.

 

Ako želite najbolje, pozovite trubače Beograd i uživajte uz najbolju muziku. Mi sviramo po celom Beogradu u bilo koje doba dana. Pozovite nas i zakažite naš dolazak da na vašoj proslavi sviramo najbolju trubačku muziku.

 

Trubačka muzika se oduvek slušala u Srbiji, a naš orkestar koji je dobitnik mnogih nagrada će na najbolji način izvesti sva popularna kola i svu muziku koju vi volite da slušate.

 

Zato, kada su u pitanju proslave, veselja, krštenja i svi drugi srećni trenuci u Beogradu, trubači Beograd su pravi izbor za vas.

 

Dočekujemo i ispraćamo mladence u Beogradu, najavljujemo iznošenje torte, pratimo kumove i svatove i sve ostalo što običaji nalažu, jer trubački orkestar Beograda je najbolji orkestar trubača za vas.

 

Pozovite nas ili nam pošaljite poruku, a mi ćemo učiniti sve da se vi i vaši gosti na veselju najbolje provedete i uz najlepšu muziku i najlepše trubačke pesme dočekate ranu zoru.