18. окт 2024. Beograd trubači

Prvaci trube na veselju u Beogradu

Prvaci trube u Guči, pobednici takmičenja, učesnici mnogobrojnih manifestacija najbolji beogradski trubači su vama na raspolaganju sa garancijom da ćemo učiniti sve da se vi i vaši prijatelji nezaboravno provedete.

Trubači za svadbe Beograd

Naš orkestar će čarolijom izvođenja nalepših pesama i kola uneti radost i ljubav na vaše veselje. Ulepšajte, oplemenite, učinite vašim gostima nezaboravan provod. Majstori trube orkestra Marka Danića svu energiju usmeravaju ka cilju opšteg slavlja a melodije koje izlaze iz naših zlatnih truba dopiru do srca svakog vašeg gosta.

Najbolji repertoar pesama i kola

Tokom vašeg svadbenog ili nekog drugog veselja, trubači Beograd imaju repertoar koji će oduševiti sve prisutne.

Od izvorne do najnovije i najmodernije muzike, kao i domaća i strana muzika na raspolaganju je orkestra koji je svojim kvalitetom pokazao da je dolazak vrsnih majstora trube garancija najboljeg slavlja.

Naš orkestar donosi energiju, radost i pravo veselje koje vlada na festivalu trubača u Guči.

Da veselje bude nezaboravno

Ako želite da svoje slavlje učinite nezaboravnim, pozovite orkestar koji će najboljom muzikom podići atmosferu.

Želite li izvorno, narodno, starogradsko ili najmodernije veselje, trubači Beograd će stvoriti neopisivu radost na vašem slavlju.

Unoseći originalan zvuk srpske narodne muzike na vaše veselje, majstore trube Beograda će svi gosti hvaliti.

Ne možemo dovoljno naglasiti da je muzika trubača pokretač pozitivne energije, da je zvuk trube vodič kroz sretne trenutke kojim obiluje svako slavlje.

Trubači u narodnim nošnjama

Spoj tradicije i elegancije ćete videti nastupom najboljeg trubačkog orkestra Srbije. U mogućnosti smo da na vaše slavlje dođemo odeveni u svečana odela, ležernu uniformu ili narodnu nošnju.

Kao čuvari tradicije, orkestar Marka Danića će pokazati gostima na vašem slavlju da je izvorno i dalje popularno. Zvuci trube su prošli kroz 100 godina dugu istoriju i sa sobom poneli ono najlepše i najvažnije od svake epohe.

Naša muzika će stvoriti podlogu za sve one lepe trenutke, za događaje u kojima se nazdravlja, podiže pehar i izgovaraju zdravice.

Svojom elegancijom naš orkestar zadovoljiće sve vaše prohteve. Ostaćemo upamćeni kao najbolji beogradski trubački orkestar koji je svojim nastupom vaše slavlje učinio posebnim događajem.