Nastup na venčanju
26. мар 2022. Svadbe

Budite najbolji slavljenik uz najbolje trubače

Budite domaćin koji će ostati upamćen kao najbolji slavljenik koga će se setiti svi gosti dugi niz godina.

Najbolji trubači Srbije, orkestar Marka Danića učiniće sve da budete prezadovoljni svojim slavljen ma koji povod da je u pitanju. Mi sviramo najbolje pesme, najveće hitove sve od izvorne, stare muzike preko instrumentala, zabavne muzike, do najnovijih hitova sa estrade.

Nas orkestar uvek kada se pojavi neka nova pesma, uvežbava je do savršenstva da bi već sledećeg dana na vašem slavlju vrhunskog muzikom razveseli sve vaše goste.

Sviramo na svim vrstama veselja

Kad god nas pozovete budite sigurni da će uz najbolje trubače svako vaše veselje biti događaj o kome se priča. Članovi našeg orkestra su pravi majstori trube, muzičari koji vole svoj posao. Potičemo iz trubačkih porodica i još od najranijeg detinjstva sviraoli smo sa očevima i rođacima u orkestrima. Tako nas znaju svi i veoma rado pozivaju da obeležimo njihove važne proslave iz dana u dan, iz godine u godinu.

Često nastupamo i po preporukama gostiju koju su već imali prilike da osete čar veselja uz naš orkestar.

Nemojte propustiti priliku da na vašem slavlju nastupe najbolji trubači koji će odsvirati sve one pesme i kola koje vaši gosti i vi najviše volite da slušate.

Nastup na venčanju

Zakažite dolazak trubača

Javite nam se na vreme da bi smo vam ponudili povoljnu cenu i na vaše slavlje došli u tačno dogovorenom trenutku. Ako želite možete rezervisati dolazak trubača i uplatom avansa unapred da budete sigurni i da mi možemo da računamo da nećete otkazati.

Profesionalni smo trubači koje svi traže

Sviramo često i po preporukama gostiju, prijatelja, rodbine. Svi koje pitate uvek će vam reći da je naš orkestar trubača najbolji u Srbiji.