Trubači Beograd sa voditeljem sa Pinka
03. јан 2021. Некатегоризовано

Da svaka proslava bude najlepši događaj tu su trubači Marka Danića

Uz trubačku muziku se uvek bolje proslavlja a uz trubače Marka Danića, svaka proslava postaje najlepši događaj.

Ne zovu nas bez razloga najboljim trubačima u Srbiji a Srbija je uvek bila mesto odakle su dolazili vrhunski trubači.

Trubači našeg orkestra su odneli pobedu na festivalu u Guči a nas uvek možete pozvati u svakom trenutku na svoje veselje i svoje najlepše i najveće proslave.

Trubači Beograd sa voditeljem sa Pinka

Naš trubački orkestar svira sve vrste pesama koje vi i vaši gosti poželite.

Naši trubači znaju da sviraju sve pesme

Sviramo pesme i kola a repertoar od 2.000 kompozicija potvrđuje naš kvalitet i profesionalnost. Možete biti sigurni da ćemo na vašim rođendanima, proslavama, krštenjima vaše dece, svadbama, punoletstvima i svim ostalim slavljima napraviti pravo zadovoljstvo vama i vašim gostima. Pozovite naše trubače jer ćemo mi doći u pravom trenutku koji vama najviše odgovara.

Trubači Marka Danića sviraju najbolje i najlepše

Svirali smo na mnogobrojnim koncertima a takođe su nas pozivali i poznati umetnici sa estrade na čijim smo koncertima nastupali kao gostujući orkestar. Svakog ko nas je čuo smo uspeli da razveselimo a tako će biti i sa vašim gostima jer naš orkestar je najbolji u podizanju atmosfere na proslavi.

Naši trubači su iskusni muzičari koji sviraju trubu još od najranijeg detinjstva i sigurni smo da ćete i vi biti zadovoljni kao i svi vaši gosti kada čujete koliko dobro trubači Marka Danića sviraju.

Tokom dugog niza godina trubači Marka Danića ulepšavaju svaki trenutak vašeg veselja. Neprestano vežbanje trubačke muzike da bismo zablistali na vašim proslavama, učinilo nas je najboljim trubačima u šta ćete se vi uveriti.

Sigurni smo kada nas pozovete da na vašem srećnom događaju pokažemo svoje znanje i vama i vašim gostima sviramo najlepše pesme koje vi poželite da slušate. Bez obzira da li živite u Srbiji ili u inostranstvu naš trubački orkestar je spreman da pređe put da bi vama i vašim gostima učinio pravo zadovoljstvo.

Najlepša srpska kola, najbolja muzika sa Balkana sve je to na našem repertoaru a vi ćete se u to, sigurni smo, uveriti veoma brzo. Svima koji su nas čuli kako sviramo svidela se naše muzika toliko da su nas preporučivali svojim prijateljima i rodbini. Mnogi nas pozivaju da ponovo dođemo na njihova slavlja, na krštenja njihove dece, rođendane punoletstva i sve druge vrste proslava. Sviramo i na krsnim slavama, porodičnim okupljanjima i drugim vrstama proslava kao što su poslovne proslave, otvaranje firmi, godišnjice i mnoge druge.

Pozovite najbolje trubače za veselje, orkestar Marka Danića putem telefona ili poruke na Viber ili Whatsapp a mi ćemo najlepšom trubačkom muzikom ulepšati vaše slavlje.