Trubači
14. апр 2020. Privatna veselja, Veselja

Gornji Milanovac proslavlja uz najbolje trubače

Tokom života upoznajemo mnogo ljudi. Neki od njih nisu sigurni, neki sve rade površno, dok drugi kojima se divimo uspevaju u svojim ciljevima, ostvaruju svoje snove, budu najbolji u onome što rade i stalno pokušavaju da budu još bolji. Najbolji primer takvih ljudi koji se trude i pored toga što su najbolji, su trubači Marka Danića koji zajedno sa njim čine neponovljiv sastav i jedinstven kada je pesma u pitanju na teritoriji cele države, svim zemljama u okruženju a njihove trube se čuju daleko i u Evropi. Trubači Gornji Milanovac su najbolji izbor za sva Vaša veselja.

Naš trubački orkestar osnovan je pre mnogo godina, udružili smo ambicije, veštine i ljubav prema muzici i trubi kako bi zajedno izneli pred publiku najbolje verzije svih pesama. U toj borbi za kvalitetom ponavljali smo stihove, tonove dok se sve naše trube ne spoje u jednu i učinimo te neverovatne zvukove koji prodiru i prenose emocije daleko oko nas.

Tako smo uz vaša slavlja i mnogo odricanja usavršili tonove, usaglasili kvalitet i kao najbolje trube, kao najbolji trubački sastav, iznosimo na vašim veseljima zajedno sa vama najbolje pesme.

Za nas ne postoji pesma koju ne sviramo, proverite, poželite omiljenu pesmu, iz bilo kog žanra, Jazz, stare pesme, narodna, tradicionalna muzika, filmska, instrumentali ili pop i moderni zvukovi pa i strani mega hitovi. Za nas je izazov da svaka pesma zvuči najbolje i jedinstveno. Znamo da smo uspeli kada vidimo svaki put zadovoljnog slavljenika, domaćina kako sa svojim gostima sa ponosom kako i dolikuje slavi u Gornjem Milanovcu.

Puno je medalja i priznanja okačenih na naše zlatne trube. Osvajali smo takmičenja, simpatija mnogobrojne publike, dugotrajne aplauze i vraćali se na binu ponovo sa velikim muzičkim zvezdama naše i estrade u okolnim zemljama. Uvek smo zadovoljni kada unamo da dajemo sve od sebe i kada zajedno slavimo.

Na vama je da izaberete događaj u Gornjem Milanovcu koji želite da svi pamte, zbog trubača. Marka Danića, najboljih pesama i neprestalne muzike koja će dopreti do svakog gosta. Tu smo zbog vas, naši uspesi su dostupni i vama, pozovite nas, predložićemo najbolji provod, način, vi samo dočekajte taj dan, obavestite sa ponosom svoje drage goste i utonite u slavlje kakvo ćete dugo pamtiti uz najbolje trube Srbije.