Trubači Aleksandrovac

​U Župski Aleksandrovac  trubači dolaze srećni i radosni što će na veseljima i drugim srećnim događajima svirati najlepšu trubački muziku.

Aleksandrovac se nekada zvao Kožetin isto ime danas nosi samo staro selo koje se nalazi nešto iznad varošice. Datum promene imena grada je 19. jun 1882. godine kada je grad mesto dobilo ime po kralju Aleksandru Obrenoviću.
U povelji Stefana Nemanje naselje se prvi put pominje kao Kožetin u župi Radi. Kraj je veoma poznat po vinogradarstvu i vinima a župska vina su jedna od najpoznatijih.
Župska berba je tradicionalna manifestacija koja se održava svake godine a trubači Aleksandrovac dolaze da najboljom trubackom muzikom najave mnogobrojne svečanosti, vesele i radosne događaje, svadbe, veselja, punoletstva, krštenja, veridbe i ostala slavlja.

Trubači Aleksandrovac su spremni da najlepšim trubačkim pesmama razvesele sve na vašem veselju i da na vašem radosnom događaju sviraju najlepše pesme po vašoj želji i po vašem izboru kao i po želji vaših gostiju.
Trubači Aleksandrovac odlično znaju da sviraju sve pesme i u svom repertoaru loji broji preko 1.500 pesama i kola imaju stare pesme, izvornu muziku i kola kao i domaće narodne, zabavne pesme i modernu muziku. Sviramo najnovije estradne hitove kao i stranu i džez muziku.
Uz najlepše pesme i najbolju muziku na veseljima u Aleksandrovcu, trubači sviraju pesme po vašoj želji.

Koliko dobro trubači Aleksandrovac sviraju možete videti na snimcima sa proslava svadbi a najviše vam preporučujemo snimak sa emisije Parovi gde se vidi kako trubači uživo na televiziji nastupaju i vesele sve ukućane.
Emisija Žikina šarenica je takođe bila mesto gde su trubači našeg orkestra pokazali svoje vrhunsko muzičko znanje.
Naš orkestar ima jedan glavni cilj a to je da svi gosti na vašoj proslavi budu veseli i srećni uz najlepše hitove trubačke muzike.
Naš orkestar svira iz srca, prenoseći na slušaoce toplinu pesme, emocije jer mi sviramo osećajno da svaki ton koji izađe iz naših truba dodirne duše gostiju.

Na veseljima u Aleksandrovcu naš orkestar svira trubačku muziku po vašem izboru.ć u svim bitnim momentima proslave. To su trenuci kao što je dočekivanje kumova i gostiju, rodbine kod mladozenjine kuće, zatim tu je odlazak sa svatovima po mladu, sviranje kod crkve i kod opštine pre i posle obreda venčanja kao i sviranje na svadbenoj proslavi u trenucima u kojima domaćin poželi da trubači sa najboljim zvucima trube i najlepšim hitovima podignu atmosferu na veselju.
Trubači Aleksandrovac su orkestar koji je bez premca  najbolji za najavljivanje iznošenja torte pred goste. Po vašem izboru uz pesmu ili Marš na Drinu trubači najavljuju svečani trenutak kada se torta iznosi. Nijedan drugi orkestar osim trubača ne može tako svečano da najavi iznošenje torte iz jednostavnog razloga što se u trenutku iznošenje torte pred goste svira marš a marš je nastao kao vojna muzika koju su u vojnom orkestri svirali trubači.
Trubači će na najsvečaniji način najaviti iznošenje torte pred goste a kako su trubači za veselja u Aleksandrovcu spremni da na vaš poziv u dogovorenom trenutku dođu i da sviraju najlepše trubačke pesme vaše je samo da nam se javite putem telefona, viber-a ili Whatsapp-a i pozovete nas da zajedno sa vašim gostima uživate u veselju.