Trubači Aranđelovac

Aranđelovac trubačiAranđelovac je grad koji je najpoznatiji po fabrici vode Knjaz Miloš a takođe i mnoge druge firme posluju i imaju sedište u Aranđelovcu. Iako nije velik grad Aranđelovac je lepo uređen a u ranijim godinama je bio poznat i po velikom i lepo sređenom parku.

Građani Aranđelovca vole da slave i da se vesele a najviše na veselja se pozivaju trubači. Trubači se zovu na svadbe i punoletstva, zatim tu su rođendani, krštenja, veridbe i mnogi drugi događaji. Često se prave i proslave kad neko odlazi u penziju kao i proslave za jubilej preduzeća.

 

Na najviše proslava u Aranđelovcu se pozivaju trubači Aranđelovac koji znaju kako najbolje da odsviraju sve pesme i to čak i one pesme koje mnogi bendovi ne umeju da sviraju. U našem repertoaru se nalaze stare izvorne srpske pesme, izvorna muzika, kola kao hitovi koji su proslavili i poznate pevače širom bivše Jugoslavije.

Naš trubacki orkestar koji je poznat kao orkestar koji ima najveći repertoar pesama. Na svim vašim srećnim i radosnim događajima sviramo najbolju muziku i najlepše pesme kojih se možete setiti. Vi kao i vaši gosti na veselju ćete biti izuzetno zadovoljni kvalitetom i izvrsnom svirkom našeg trubačkog orkestra. Mi smo trubači koji su svirali na koncertima sa poznatim estradnim umetnicima. Možete imati u nas puno poverenje kao orkestar trubača koji zna najbolje da odsvira svaku vrstu muzike, od domaće izvorne narodne i zabavne muzike. Svaku vrstu pesme naši trubači odlično znaju da sviraju i zato kad poželite da u Aranđelovcu nastupi vrhunski orkestar trubača pozovite naše trubače Beograd, najbolje u Srbiji.Trubači za veselja

 

Mi smo trubači koji su nastupali na televiziji u Žikinoj šarenici u Parovima i mnogim drugim emisijama i koncertima poznatih ličnosti. Pozovite nas putem telefona, Vibera ili WhatsAppa i mi ćemo u dogovoreno vreme biti na vašoj proslavi i svirati najbolje trubačke i pesme činiti sve da vaši gosti budu srećni i veseli uz najbolje hitove trubačke muzike.