Trubači Bar

Bar je pomorski grad u Crnoj Gori koji ima oko 14.000 stanovnika. Bar je poznat po Barskoj luci koja je najveća crnogorska luka i veza Crne Gore sa svetom.

Bar se pominje u dokumentima koji potiču iz 10. veka i pored zemljotresa i ratova sačuvani su ostaci zidina i tvrđava sa koje je predivan pogled na celi grad i okolinu. U blizini grada u naselju Mirovica nalazi se spomenik prirode stara maslina, stablo staro između 2.000 i 2.500 godina.

Trubači Bar - Pogled na more

Bar je poznat po mnogim kulturnim manifestacijama, kao što su Susreti pod starom maslinom, Dani Mrkojevići, Plivački maraton a najpoznatija je manifestacija Maslinijada.

Bar je grad u kome se nalaze mnogobrojne sale za venčanja i restorani u kojima se proslavljaju svečani događaji, svadbe, dočekuju godišnjice braka, proslave punoletstva i mnogi drugi srećni događaji. Na svakom veselju po običaju se angažuju trubači Bar da na proslavama sviraju najlepše pesme i na svadbenom veselju svim gostima učine zadovoljstvo uz narodnu muziku i popularne hitove crnogorskih pjesama.

Naš trubački orkestar svira svadbenu muziku kao i stranu i Jazz muziku. Sviramo na svim vrstama proslava i svečanostima a koliko je naš orkestar na glasu dokaz je i činjenica da nas uvek pozivaju na televiziju i koncerte poznatih estradnih umjetnika. Najbolji trubački orkestar za vas svira sve vrste pesama koje vi poželite. Osim dobre muzike nama je cilj da u potpunosti svojim odevanjem se uklopimo u običaje i kulturu naroda, da na vašem veselju izgledamo upravo onako kako vi smatrate da dolikuje. Zato je naš trubački orkestar spreman i raspoložen da prihvati svaku vašu sugestiju i odeća poput narodne nošnje i određenih detalja ili pak svečana odijela je u potpunosti ono što nas orkestar praktikuje.

Mi sviramo najbolju trubačku muziku sa velikim žarom i sa ogromnim iskustvom. Sviramo po Evropi, po celom Balkanu, osvajamo mnogobrojne nagrade.

Najbolji trubači Beograd

U Baru na vašem veselju bilo da se proslava organizuje u nekoj od sala za venčanje restorana ili na neki drugi način orkestar naših trubača će u potpunosti zadovoljiti svaki muzički ukus i svačiju želju. Mi smo orkestar koji ima najveći repertoar trubačke muzike. Iz tog razloga možete nas pozvati i slobodno pitati koju pesmu želite da slušate bez obzira koliko ona bila retka, koliko je pjesma stara, naš orkestar je sa velikom sigurnošću zna svirati.

Na proslavama u Baru orkestar vrhunskih trubačkih umetnika svira po običajima. Sviramo ispred crkve, opštine, na svadbenom veselju za iznošenje torte pred goste i sve ostalo kako običaji i tradicija nalažu. Orkestar najbolji trubači Bar je vama na usluzi i na raspolaganju. Pozovite nas u bilo kom trenutku jer mi sviramo najbolje pesme za vrhunska veselja u Baru.

Pozovite nas putem telefona, Vibera ili WhatsAppa i mi ćemo u dogovorenom trenutku svirati na vašem veselom i srećnom događaju.