Trubači Bor

Bor je grad u istočnoj Srbiji u regionu koji je poznat pod imenom Timočka Krajina. U Boru živi 34.000 stanovnika a ekonomski, najvećim delom, Bor je rudarski industrijski grad. Bor je planski nastanjivan stručnom radnom snagom iz cele Jugoslavije pa stoga ovaj grad čine stanovnici raznih nacionalnosti.

Trubači Bor - pogled iz aviona

Tokom istorije, teritorija opštine Bor je bila naseljena i u rimsko vreme o čemu svedoče brojna nalazišta. Naselje Bor je nastalo uz rudnik bakra koji je 1903. godine otvorio Đorđe Vajfert. Od tog trenutka Bor se neprestano razvija da bi rudnik postao jedan od najvećih u Evropi. Bor je klasični industrijski grad koji je rastao od stalnog dolaska radnika iz cele Jugoslavije a svojih vrhunac dostiže 80-ih godina 20 veka kada je imao svoje predstavništvo u Nemačkoj i Sjedinjenim Američkim Državama.

Raspadom Jugoslavije, kombinat bakra ceo grad dolazi u tešku situaciju ali nova istraživanja pokazuju da u okolini Bora takođe postoje nalazišta i drugih vrsta metala što ovom gradu otvara mogućnosti za razvoj.

 

U Boru, mladi kada žele da stupe u brak, da se venčaju u crkvi i opštini uvek i redovno se pozivaju trubači Bor da na njihovim proslavama i veseljima dodatno uveličaju sve one lepe trenutke. Trubači sviraju najbolju muziku i najlepše pesme, hitove koji se najviše slušaju. Vrhunski orkestar trubača u Boru svira sve pesme po vašoj želji, pesme koje vi najviše volite. Bilo da su to stare ili nove pesme, izvorna ili moderna muzika, kola ili najnoviji hitovi sa estrade – svu muziku najbolji trubači Bor će vama sa zadovoljstvom svirati a vaše goste na veselju učiniti veselim, srećnim i zadovoljnim.

Trubači Beograda

Cilj našeg trubačkog orkestra je da na vašim proslavama u Boru i okolini sviramo najlepše pesme i da vrhunskom muzikom razveselimo sve na vašem srećnom događaju. Naš orkestar trubača svira svaku vrstu muzike i u svakom trenutku pratimo raspoloženje gostiju i prilagođavamo muziku tako da gosti uvek budu zadovoljni i veseli. Ako vidimo da se gosti ne vesele najbolje uz neku pesmu, brzo prelazimo na drugu koja je omiljenija kod gostiju na svadbi.

Trubačka muzika se oduvek u Srbiji svirala na veseljima i ljudi su uvek voleli i dalje vole da se vesele uz trubače. Naš orkestar broji 10 trubača, majstora trubačke muzike, svih hitova i svih pesama bez obzira koliko su te pesme stare, izvorne ili čak neke od njih i zaboravljene. Budite uvereni da će naš orkestar podjednako dobro svirati i stare izvorne pesme kao i najnovije hitove, pesme koje su novo komponovane.

Vaši gosti će uvek imati mogućnost da naruče pesme koje se njima najviše sviđaju a naravno ukoliko vi kao domaćin neke pesme ne volite da slušate, ukoliko neke pesme ne želite, nama možete pre veselja, pre svadbe napisati koje pesme koje smatrate da ne treba da se čuju na vašem veselju i mi takve pesme nećemo svirati.

Zato kad poželite na proslavi da se veselite uz najbolje trubače, da imate orkestar vrhunskih trubačkih umetnika, pozovite nas i uživajte u veselju sa najboljim trubačima u Boru i okolini. Zajedno sa vašim gostima koji će biti izuzetno srećni i veseli uživajte uz popularne trubačke hitove svih vremena, na venčanjima, svadbama, godišnjicama braka, proslavama, punoletstvima i ostalim veseljima.

Najbolji izbor za svaku proslavu je naš trubački orkestar sa vrhunskim pesmama i velikim muzičkim umećem

Mi smo pobednici festivala u Guči, dobitnici mnogobrojnih nagrada i gosti mnogih popularnih TV emisija. Trubači Bor su odličan izbor za vašu proslavu i vaše veselje, zato nas pozovite putem telefona, Vibera ili WhatsAppa i uživajte u najboljoj trubački muzici na vašoj proslavi u Boru.