Trubači Brus

Opština Brus nalazi se u Rasinskom okrugu i obuhvata padine Kopaonika, dolinu reke Rasine i deo Župskog vinogorja. Na teritoriji opštine živi oko 18.000 stanovnika.

Na mnoge proslave i veselja koji se često prave u Brusu, najbolji i najčešće pozivani orkestri jesu trubači Brus.

Da bi orkestar vrhunskih trubačkih umetnika nastupao na vašem veselju i najboljom muzikom kakvu truba poznaje uveseljavao sve zvanice, prijatelje, rodbinu i kumove potrebno je samo da nam se javite i pozovete nas.

Naš orkestar će na vašem veselju svirati najlepše pesme po vašoj želji i vašem izboru kao i po izboru vaših gostiju.

Trubači Brus sviraju najlepše pesme od narodnih do zabavnih, od starih izvornih pesama do moderne muzike, jazz muziku kao i klasičnu muziku, valcere i marševe.

Pozovite naš orkestar i trubači Brus će biti na vašem veselju u tačno dogovorenom trenutku.

Naš trubački orkestar svira kod opštine, crkve, najavljujemo ulazak mladenaca u salu za proslave. Sa nalepšim pesmama dočekujemo kumove, prijatelje, rodbinu. Sviramo najbolju muziku po vašoj želji i vašem zahtevu.

Naši trubači će najbolje odsvirati sve pesme koje vi poželite i najboljom trubačkom muzikom razveseliti sve na vašem veselju.

Bez obzira da li organizujete proslavu venčanje, punoletstvo, godišnjicu braka ili neko drugo veselje orkestar najboljih trubača odlično zna svoj posao. Naš glavni zadatak je da učinimo sve goste veselim i srećnim.

Kako je truba i trubača muzika nezaobilazna na svim vrstama veselja u Srbiji, tako su trubači Brus orkestar sa najvećim repertoarom koji broji preko 1.500 pesama i kola.

Trubači Brus sviraju najbolje i najlepše za Vas i Vaše goste. U to se možete i uveriti pošto su nas zvale najveće televizije da nastupamo u emisijama kao što je Žikina šarenica, zatim u rijaliti programu Parovi kao i mnogim drugim.

Naš orkestar, pobednik festivala u Guči će odličnom muzikom učiniti sve goste na vašem veselju veselim, srećnim, zadovoljnim. Sa najvećim repertoarom trubačkih pesama u stanju smo da razveselimo i one najprobirljivije goste koji traže neku staru ili retku pesmu, izvornu muziku i kola.

Cilj nam je da učinimo da vaše veselje bude događaj o kome se priča.

Trubači Brus su najbolji da se najavi torta

Kada se torta iznosi pred goste i kada se svetla u sali malo zamrače, tada nastupaju trubači Brus da najlepšom muzikom svečano najave iznošenje torte.

Ako želite stvarno najbolje, vrhunske trubačke umetnike na svom veselju pozovite nas putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a i uživajte u proslavi vašeg srećnog događaja.