Trubači Ćuprija

Ćuprija se nalazi na ušću dveju reka, Ravanice i Velike Morave. Udaljena oko 146 kilometara od Beograda i 90 km od Niša u Ćupriji živi 20.000 stanovnika.

Grad se nalazi na putu koji je nekada bio strateški i spajao Konstantinopolj sa Rimom. U Ćupriji tokom istorijskog doba podignut garnizon i kasnije grad poznat pod nazivom Horreum Margi to jest žitnica Morave jer se žito iz celog pomoravlja skupljalo u Ćupriji. U srednjem veku ovaj grad se zvao Ravno a ime je dobio po dolasku Slovena. U 15. veku nakon što je osvojen od strane Turaka dobio je sadašnje ime Ćuprija.

Trubači Ćuprija

Jedna od glavnih privrednih delatnosti u Ćupriji su ugostiteljstvo i turizam i centralno mesto u turističkoj ponudi zauzimaju manastir Ravanica, spomen-park boja na Ivankovcu, ugostiteljski objekti na obali reke Velike Morave. Upravo su ovi objekti idealno mesto za venčanja, proslave, svadbe i ostale srećne događaje pa se mnogi mladi bračni parovi odlučuju upravo na obalama Morave u nekom od restorana veseliti sa svojim prijateljima, rođacima i najmilijima. Zato se u Ćupriju na veselja redovno zovu trubači jer, kao što je poznato, nijedan instrument u Srbiji nije toliko voljen i popularan kao što je truba i kao što su trubački orkestri.

Orkestri za veselja, proslave i sve ostale srećne prilike u Ćupriji se najčešće pozivaju na veridbe i venčanja

Trubači Ćuprija dolaze ispred crkve, ispred opštine, prate mladence na venčanje dočekuju i ispraćaju rodbinu kumove i prate sve ostale običaje koji se neguju u kulturi ovog grada.

U ugostiteljskim objekatima u Ćupriji, najbolji trubači Ćuprija sviraju veliki broj proslava, punoletstva, sviraju se venčanja, svadbe i ostali srećni događaji. Zato se najviše zovu orkestri koji znaju da na veselju sviraju sve pesme, trubači koji imaju veliki repertoar muzike. Naš trubački orkestar zna da svira sve pesme, kola, izvornu narodnu, starogradsku i modernu muziku. Mi sviramo ono što vi najviše volite i zato kad poželite da na vašoj proslavi u Ćupriji sviraju vrhunski trubači onda je naš orkestar pravi i najbolji izbor. Pozovite nas bilo putem Vibera ili WhatsAppa kao i putem telefona ili poruke. Naš orkestar će sa velikim zadovoljstvom svirati na vašem srećnom događaju u Ćupriji.

Najbolji trubači Beograda

Orkestar broji 10 trubača i svira najbolju muziku, najlepše pesme koje poželite. Vi ćete biti srećni i zadovoljni uz najbolje zvuke trubačke muzike. Na vašim proslavama, naš trubački orkestar svira svu vrsta muzike koju vi kao domaćin poželite, koju vaši gosti vole da slušaju i da se uz trubače vesele.

Najavljujemo iznošenje torte pred goste što je posebno važno kako bi taj trenutak bio obeležen opštim veseljem. U trenutku kad se svetlo u sali ugasi, konobari iznose svadbenu tortu pred goste, tad trubači sviraju izabrane pesme onim redom koji ste vi zahtevali.

Ako volite da se veselite uz najbolje trubače Ćuprija, pozovite naš orkestar i mi ćemo se veoma rado odazvati vašem pozivu. Naše je zadovoljstvo svirati najlepše pesme na vašim veseljima i činiti ljude srećnim i veselim. Zato nas pozovite i uživajte u najlepšim pesmama na vašem srećnom događaju.