Trubači Inđija

Inđija je grad u Vojvodini koji se kao naseljeno mesto spominje još 1455. godine. Razvoj Inđije je povezan sa razvojem železničke infrastrukture pa je Inđija postala raskrsnica Srema i cele Vojvodine. Glavni faktor za razvoj Inđije još 1890 godine je izgradnja mlina na paru koji je napravila kompanija iz Budimpešte. Nakon toga su se počela graditi razne fabrike raznih delatnosti – nameštaj, tepisi, krzna…

Trubači Inđija

Ljudi u Inđiji vole da se zabavljaju i vesele uz trubače i trubačku muziku. Zato su trubači Inđija pravi izbor kada je potrebno napraviti proslavu. Bilo da se radi o svadbi, venčanju, proslavi punoletstva i mnogim drugim veseljima, naš trubački orkestar je poznat kao orkestar sa najvećim repertoarom pesama.

Na vašim veseljima ćemo svirati najbolju trubačku muziku i najveće hitove. Vaše želje za nas najbitnije pa stoga na našoj stranici repertoar, možete da odaberete koje pesme želite da se sviraju, koja kola volite i kojim redom i u kom trenutku.

Najbolji trubači Beograda

Naš orkestar je najbolji orkestar trubača u Srbiji koji se proslavio mnogobrojnim vrednim nagradama na takmičenjima trubača u Guči i drugim trubačkim festivalima. Postojimo više od 20 godina i kod nas sviraju najbolji trubači. Zato smo pravi izbor za svaku vašu proslavu u Inđiji.

Naš orkestar će vas i vaše goste oraspoložiti i zadiviti vrhunskim izvođenjem najboljih pesama narodne, izvorne ali i zabavne i popularne muzike. Na vašim veseljima i proslavama sviramo u svim važnim trenucima. Kako običaji nalažu, pratimo mladu iz kuće, pratimo svatove, kumove i celu rodbinu, sviramo kad kada mladenci ulaze u salu, najavljuje mog iznošenje torte pred goste i činimo sve da se vi i vaši gosti prelepo provedete na veselju.

 

Trubači Inđija zato su odličan izbor za veselja i proslave a možete da nas pozovete putem Vibera ili putem WhatsApp aplikacije kao i putem poziva telefonom. Mi ćemo vam odmah odgovoriti na poruku i dogovoriti se o nastupu na vašem veselju u Inđiji.

 

Najbolji trubački orkestar je spreman da na vaša veselja učini još lepšim a vaše goste zadovoljnim i radosnim. Pozovite najbolji orkestar trubača Inđija i uživajte u proslavi veselja.