Trubači Kanjiža

Najbolji trubački orkestar svira vrhunsku muziku na svim veseljima u Kanjiži.

U Kanjiži živi oko 10.000 stanovnika a trubači Kanjiža na svakom veselju stvaraju veliko zadovoljstvo svirajući vrhunske pesme, vrhunsku trubačku muziku, pesme koje vi najviše volite da slušate.

Najbolja trubačka muzika koju svira naš orkestar će vaše goste veseliti, učiniti da budu srćni uz najbolje pesme koje trubači Kanjiža sa velikim umetničkim znanjem sviraju na vašoj proslavi.

Vi i Vaši i gosti ćete uživati u najboljoj muzici vrhunskog trubačkog orkestra za veselja.

Sviramo na Vašim veselim događajima kao što su punoletstva, svadbe, krštenja, veridbe i druge proslave. Veselja su prava prilika da se pozovu trubači Kanjiža. Vrhunskom trubačkom muzikom, odličnim osećajem za ritam i poznavanjem melosa svih krajeva Srbije trubači će vaše veselje ulepšati pesmama po vašoj želji i po vašem izboru.

Sa repertoarom koji broji preko 1.500 pesama i kola naš orkestar je najbolji u Srbiji čemu svedoče mnogobrojna priznanja i pobede. Pobednici smo festivala u Guči, pozvali su nas da gostujemi državnoj televiziji u emisiji Žikina šarenica a takođe smo se proslavili i nastupom u Parovima.

Kako bi svi gosti bili zadovoljni na vaše veselje u Kanjiži pozovite trubače koji sviraju sve pesme, koji znaju odlično sve vrste muzike, od narodne, izvorne, starogradske, zabavne, moderne folk muzike, hitovi estrade.

Naš orkestar je u prilici da zadovolji sve ukuse vaših gostiju. Sviramo kod crkve, opštine, dočekujemo i ispraćamo prijatelje, rodbinu i kumove

Orkestar trubači Kanjiža su odličan izbor kada se iznosi torta pred goste, da svečanom muzikom po vašoj želji najavimo ovaj poseban trenutak. Zato, kada pravite veselje, pozovite najbolji orkestar trubači Kanjiža koji će vrhunskim izvođenjem pesama, kola, domaće i strane muzike ulepšati vaše veselje.

Trubači dolaze po vašem pozivu i vrhunskim nastupom činimo da se vi i vaši gosti odlično provedete.

Nastupi našeg orkestra su savršeni jer veoma veliku pažnju poklanjamo i našem izgledu i odevanju a vama kao domaćinima dajemo mogućnost da odaberete u kakvo odelo će naš orkestar biti odeven prilikom nastupa na vašem veselju.

Možete odabrati da li će trubački orkestar nositi modernu odeću ili elegantnu odeću sa svečanim odelima ili biti odeven u tradicionalnu narodnu nošnju. Sve je podređeno vašim željama i zahtevima i vaše je samo da nam se javite, da nas pozovete a mi ćemo vrhunskim izvođenjem pesama učiniti sve da se na vašem veselju ljudi uživaju, da se raduju i da pevaju zajedno sa vama.

Vi i Vaši gosti ćete biti izuzetno zadovoljni uz muziku najboljeg trubačkog orkestra. Pozovite nas putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a i uživajte u veselju koje je pred vama.