Trubači Kikinda

Kikinda je grad u Vojvodini, centar Severnobanatskog okruga u kome živi 38.000 stanovnika.

Na mestu Kikinde su u prastara vremena postojala naselja a prvi put Kikinda se spominje 1423. godine kao mesto Nagkeken a 1462. se pominje naziv Kewkend.

Kikinda je poznata po nalazištima nafte i gasa a takođe i po mlinovima. Za vreme bivše Jugoslavije u Kikindi je poslovao privredni gigant Livnica železa i tempera Kikinda.

Kikinda je mesto za provod i zabavu za sve njene stanovnike. Uvek se u Kikindi prave proslave i punoletstva, rođendani i krštenja i sva moguća slavlja. Najbolja slavlja su ona na koja se pozivaju trubači da svojom trubačkom muzikom i najboljim hitovima zadovolje sve prisutne od domaćina do gostiju.

Trubači Kikinda sviraju najbolje pesme po vašoj želji, najbolje hitove domaće i strane muzike, sve onako kako vi volite da slušate i kako Vi uživate da se veselite.
Naš trubački orkestar svira vrhunske trubačke pesme i najlepša trubačka kola, izvornu muziku i novu popularnu estradnu muziku zabavnu muziku. Sviramo sve što poželite

Najbolji trubači Beograda

Ukoliko hoćete da pogledate naš repertoar kliknite na stranicu sa repertoarem trubačkih pesama koje smo postavili na naš sajt. Najbolja muzika trubača i godine iskustva učinili su nas najboljim trubačima u Srbiji koji u Kikindu po vašem pozivu sviraju muziku koju vi najviše volite. Zato kad poželite da na vašoj proslavi svira vrhunski trubački orkestar, orekstar koji je proglašen najboljim trubačima festivala u Guči, kada poželite najbolje trubače uživo, pozovite naš orkestar trubači Kikinda.

Uživajte u veseljima, proslavama rođendana, punoletstava i ostalih radosnih događaja. Trubači Kikinda su spremni da za vas sviraju najbolju trubačku muziku.