Trubači Kopaonik

Kopaonik je najpopularnija srpska destinacija, najpopularnija planina na kojoj je uvek boravila elita srpske estrade politike i ostali bogati ljudi. Kopaonik je ime dobio po velikom broju rudnih bogatstava kao planina u kojoj se kopala ruda još od srednjeg veka. Kopaonik je poznati i po Pančićevom vrhu, poznatom botaničaru hrvatskog porekla Josifu Pančiću.

Trubači za slavlja Kopaonik - žičara

Kopaonik ima veliki broj hotela, restorana, sala za proslave, venčanja i mnogih drugih svečanosti. Zato je Kopaonik omiljeno mesto mnogim poznatim ličnostima, ljudima iz sveta estrade kao i ljubiteljima planina i planinskog turizma da upravo na Kopaoniku naprave svoje slavlje, svoje veselje, da na Kopaoniku upriliče srećan događaj. Zato su trubači Kopaonik najbolji orkestar za veselja koje pozivate za sve vrste proslava, punoletstva, rođendana drugih srećnih trenutaka.

Trubači Kopaonik su najbolji orkestar trubača sa 10 vrhunskih umetnika. Orkestar koji svira sve vrste pesama po Vašoj želji. Naš veliki repertoar muzike, najveći u Srbiji će zadovoljiti i najzahtevnije ukuse vaših gostiju.

Ukoliko želite najbolji orkestar trubača za svoje veselje koji će na svakoj vašoj proslavi svirati najbolju muziku, pozovite naš orkestar trubači Kopaonik. Naš veliki repertoar pesama koji obuhvata sve pesme od izvornih narodnih pesama preko popularnih novokomponovanih pesama i zabavnih pesama, strane muzike i najnovijih hitova.

Trubači Beograda

Naš orkestar svira na svim vrstama veselja kako u Srbiji tako i u inostranstvu. Pobednici smo festivala u Guči što je dokaz naše muzičke sposobnosti. Pesme koje vi volite sviramo najbolje i naš je cilj da zadovoljimo goste, domaćine i slavljenika. Vaši gosti će o proslavi da pričaju najlepše kao o najboljem veselju na kome su bili.

Pozovite nas da na svadbi trubači Kopaonik najave iznošenje torte. Naš orkestar je najbolji izbor jer mi sviramo sve što vi i vaši gosti volite da slušate. Vaše je samo da nam se javite, da nas pozovete i da uživate u vrhunskom izvođenju najboljih trubačkih pesama.

Sviramo sve vrste slavlja i veselja: rođendane, proslave, punoletstva, godišnjice braka, veridbe, krštenja i sva ostala veselja. Tubači Kopaonik su pravi izbor i zato nam se javite putem Vibera, WhatsApp-a ili na broj telefona koji vidite u dnu vašeg ekrana. Naš orkestar će u tačno dogovorenom trenutku na vašem slavlju svirati najlepše trubačke pesme i vaše goste i vas činiti srećnim i veselim. Pozovite nas i uživajte u vrhunskom izvođenju trubačke muzike.