Trubači Kovin

Kovin je mesto u kome živi oko 14.000 stanovnika. Nalazi se u blizini Dunava pa se pored grada nalazi i pristanište.

Na mnogim veseljima koje se gotovo svakog dana prave u Kovinu najbolji orkestar trubači za svadbe dolazi i svira po vašoj želji i po vašem zahtevu najbolju trubačku muziku i najlepše pesme, najlepša kola i sve što Vi poželite da slušate.

Trubači Kovin su najbolji trubački orkestar, dobitnik mnogobrojnih nagrada i priznanja. Sviramo na svim vrstama veselja a često smo gosti i u inostranstvu na svadbama i proslavama naših ljudi koji tamo žive i rade.

Trubači Kovin odlično sviraju svaku vrstu muzike, sve pesme, sva kola, sve po vašoj želji i izboru.

Sa repertoarom od preko 1.500 pesama i kola, trubači Kovin su mogućnosti da na vašem srećnom i veselom događaju učine sve goste veselim a domaćina i slavljenike srećnim.

Uz najbolji trubački orkestar i vrhunski nastup kakav samo trubači Kovin mogu da naprave gosti na proslavi će biti izuzetno srećni i zadovoljni.

Naši trubači sviraju pesme po vašem vašem izboru. Zato kada tražite najbolje, pozovite trubače Kovin.

Naš orkestar odlično zna da svira sve pesme i vama i vašim gostima biće pravo zadovoljstvo da na vašoj poslovi nastupa orkestar koji je poznat po nastupu u Žikinoj šarenici ali i kao orkestar koji se proslavio nastupom u Parovima.

Pozovite nas jer mi smo pravi izbor za vaše slavlje. Trubači Kovin po vašoj želji dočekuju i ispraćaju goste, kumove, prijatelje, rodbinu. Pratimo mladence do crkve, sviramo kod opštine, najavljujemo iznošenje torte pred goste.

Sviramo sve kako običaji nalažu jer najbolji trubači Kovin odlično znaju sve običaje svih krajeva Srbije.

Vrhunskim nastupom i izvođenjem trubačkih pesama dovodimo atmosferu na proslavi do usijanja.

Na svakoj proslavi rado smo viđen i uvek pozivan trubački orkestar, orkestar koji svojim nastupom za kratko vreme uspe da učini sve zvanice radosnim.

Truba i trubačka muzika oduvek je bila popularna u Srbiji i nema veselja na kome ne sviraju trubači Kovin.

Naš orkestar se trudi da izađe u susret svim vašim željama i zahtevima, da ispuni sve želje domaćina i slavljenika.

Naš je cilj da Vi budete srećni i zadovoljni i zato najboljom trubačkom muzikom i pesmama po vašem izboru činimo da vaše veselje bude predivan događaj.

Trubači Kovin su pravi izbor i za iznošenje torte pet goste jer svečani trenutak kad se torta iznosi treba posebno najaviti a to se najbolje radi uz zvuke trube.

Kako bi svi gosti bili srećni i zadovoljni trubači Kovin poseduju repertoar od preko 1.500 pesama i kola.

Uz najbolje pesme svi gosti će biti zadovoljni a to je nama i najveća čast.

Ponosni smo kada nas ponovo pozivaju, kada nas domaćini preporučuju svojim rođacima i svojim prijateljima.

Pravo nam je zadovoljstvo kada uz zvuk naših truba svi ustanu i vesele se. Staro i mlado se hvata u kolo igra i veseli jer truba pokreće ljude na igru, veselje i stvara zadovoljstvo.

Trubači Kovin su odličan trubački orkestar orkestar koji će Vas učiniti ponosnim domaćinom.

Naš orkestar veoma mnogo pažnje posvećuje i svom izgledu na nastupu i zato vam dajemo mogućnost da vi odaberete kako će naš orkestar biti odeven. Po Vašem izboru, orkestar može biti odeven u svečana odela, modernu odeću ili narodnu nošnju. Sve zavisi od vaših želja i zahteva kao i vrste proslave.

Pozovite nas putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a i uživajte u trubačkoj muzici na proslavi.