Trubači Kragujevac

Kragujevac je značajan privredni, kulturni, obrazovni i zdravstveni centar Šumadije.  U Kragujevcu živi više od 150.000 stanovnika.

Kragujevac

Kragujevac

Kragujevac je još od srednjeg veka bio bitan grad u državi. Ime je dobio po ptici Kraguj koja je u srednjem veku korišćena za lov.

 

Kragujevac je 1818. godine postao prestonica kneževine Srbije, što je prouzrokovalo da se grad brže i više razvija. U Kragujevcu je još 1856. godine postojala topolivnica , što je bilo veoma napredno za ono vreme. Za najznačajniji proizvod ove livnice smatra se izrada gvozdenog pluga, čime su seljaci postepeno počeli da zamenjuju drvene plugove sa gvozdenim.

 

U Kragujevcu se organizuju mnoge proslave, mnoga veselja, krštenja, punoletstva i druga slavlja. Najbolji muzičari za svako veselje su trubači Kragujevac. Trubački orkestar u Kragujevcu svira najbolju muziku za sve vaše goste, za slavljenike, domaćine, za sve koji vole da slušaju i da se vesele uz najlepše trubačke pesme i narodna kola.

 

Trubačka muzika je muzika koja se u Kragujevcu najradije sluša na svim vrstama veselja i srećnih događaja a najbolji orkestar trubača svira vrhunske pesme i ima najveći repertoar trubačke muzike.

 

Trubački orkestar Kragujevca je spreman da na vašim veseljima i na vašim proslavama svira najlepšu muziku i najlepše pesme. Kada želite najbolje trubače Kragujevac pozovite naš orkestar i uživajte u vrhunskom izvođenju svih pesama, kola i ostalih muzičkih hitova koje vi i vaše gosti volite da slušate.

Trubači Kragujevac su jedan od najčuvenijih orkestara u Srbiji i zasluženo su pobednici festivala u Guči.

Sviramo na mnogim koncertima poznatih ličnosti kao i na televizijskim emisijama.Uvek smo  spremni da vaše veselje učinimo još lepšim i veličanstvenijim. Da na vašoj proslavi sviramo najlepšu muziku i najlepše pesme.

Trubači

 

Veselje je najbolje uz najbolje trubače Kragujevac

 

Kada vrhunski trubači Kragujevac sviraju poznata srpska kola, tada se svi vesele i raduju.

 

Naša je želja da vi i vaši gosti budete zadovoljni uz vrhunsku muziku, a kako smo mi najbolji orkestar trubača sa iskustvom više od 20 godina, na vama je samo da nam se javite bilo putem telefona ili Vibera ili WhatsAppa, i mi ćemo na vašoj proslavi svirati najbolje pesme.

 

Kad poželite najbolju muziku i najbolju zabavu na vašem veselju, kad poželite da na proslavi punoletstva sviraju najbolji trubači pozovite vrhunski trubački orkestar, trubači Kragujevac. Kada poželite da se venčanju ili svadbi začuju najbolje trube pozovite naš iskusni orkestar trubača koji će na vašoj proslavi učiniti da svi budu zadovoljni i veseli.

 

Najbolja muzika i najbolji trubači su dobitna kombinacija, koja će učiniti vaše veselje događajem o kome će se dugo pričati.

 

Mi smo toliko dobar trubački orkestar da nas uvek rado svuda zovu i svojim prijateljima i rođacima preporučuju. Kad god se radi o nekoj proslavi i veselju, trubači Kragujevac su najbolji izbor. Pozovite nas i uživajte u veselom i srećnom događaju i proslavi koja traje do duboko u noć.