Trubači Kraljevo

Kraljevo je grad u Srbiji u Raškom okrugu u kome živi više od 65.000 stanovnika.

U davnim vremenima najstarije poznato ime naselja je Rudopolje koje su Turci u svoje vreme preveli na Turski jezik kao Karan Ovasi što su Srbi nazivali Karanovac. Kako su se u različitim izvorima, imena pojavljivala u jednom ili drugom obliku, na molbu meštana Karanovca a nakon krunisanja Milana Obrenovića za kralja u manastiru Žiči, ime grada ukazom je promenjeno u Kraljevo 1882 godine.

Kraljevo je oduvek imalo ulogu ekonomskog, trgovinskog i industrijskog centra jugozapadne Srbije, mesta gde se nalaze mnogi privredni kapaciteti. Kraljevo je razvijen grad u kome posluju preduzeća trgovinske i prerađivačke industrije a zahvaljujući dobrom geografsko-saobraćajnom položaju grad Kraljevo je trgovinski centar Raškog okruga.

U Kraljevu se ljudi vole zabavljati i veseliti kad god im se ukaže prilika i veoma često se organizuju proslave i slavlja kao što su punoletstva, krštenja, venčanja, svadbe, proslave mature, proslave godišnjica kao i privredne proslave godišnjica firmi i manifestacije.

 

U Kraljevu najbolji trubači gostuju na vaš poziv kada vi poželite da imate najbolje trubački orkestar uživo na vašoj proslavi. Najbolji muzički orkestar za veselja su trubači Kraljevo. Naš orkestar svira vrhunsku muziku i najbolji je trubački orkestar u Srbiji o čemu svedoče i brojna priznanja i nagrade kao i gostovanja u TV emisijama i na koncertima poznatih estradnih umetnika.

U Kraljevo, najbolji trubački orkestar dolazi po vašem pozivu da svira vrhunsku muziku, pesme koje vi najviše volite, stare hitove, izvornu narodnu i zabavnu muziku. Naš trubački orkestar je poznat kao orkestar koji ima najveći repertoar pesama a sa vrhunskim trubačkim umećem naši trubači će zadiviti i oduševiti sve vaše zvanice, sve goste na proslavi.

Trubači za veselja

Trubači Kraljevo sviraju najbolju muziku na svadbama i venčanjima, pratimo mladence do crkve, sviramo kod opštine, dočekujemo kumove, rodbinu i zvanice na veselje. Najbolji orkestar se uvek trudi da svi vaši gosti budu zadovoljni najboljom muzikom sa najvećim repertoarem pesama.

Trubači Kraljevo su orkestar trubača koji na najbolji način svira sve što vi poželite od izvorne muzike do novih pesama, moderne muzike, od kola do popularne strane ili džez muzike. Sve što želite trubači Kraljevo sviraju za vas i vaše je samo da nas pozovete putem našeg sajta, telefonom, klikom na Viber ili WhatsApp. Mi uvek na mreži i uvek smo dostupni da vam odmah odgovorimo i sa vama se na najbolji način dogovorimo i vremenu i datumu dolaska našeg trubačkog orkestra.

Kad poželite najbolje i vrhunske trubače, pozovite trubače Kraljevo da sviraju najbolju muziku i najbolje hitove i da vaši gosti kao i vi svi zajedno uživate i veselite se uz najpopularnije pesme i hitove svih vremena.