Trubači Kruševac

Kruševac je grad koji se nalazi u dolini Zapadnog Pomoravlja na reci Rasini u rasinskom okrugu. U Kruševcu živi više od 60.000 stanovnika.

Kruševac je kao svoju prestonicu podigao Knez Lazar 1371. godine. Predanje kaže da je Krusevac ime dobio po kamenu krušovcu oblom rečnom kamenu kojim je većim delom grad i sazidan. Kruševac je u toku svoje istorije više puta bio osvajan i oslobođen od Turaka i konačno oslobođenje je dočekao 1833. godine nakon čega se grad počeo naglo razvijati i postao jedan od većih regionalnih centara tadašnje Srbije.

 

U Kruševcu se svakog dana veseli, radosni događaji se slave uz muziku a najviše su pozvani da na svadbama sviraju trubači Kruševac.

Trubačka muziku je bila i ostala simbol pravog veselja. U Kruševcu se oduvek muzika trubača čula na svim vrstama proslava. Svadbe i punoletstva, venčanje i krštenje uvek je lepše uz trubače. Kad poželite da na vašoj proslavi sviraju najbolji trubači Kruševac, pozovite naš trubački orkestar i uživajte u najboljoj muzici kakvu vam mogu odsvirati samo vrhunski trubači.

Mi smo trubači koji su osvojili mnogobrojne vredne nagrade i koji znaju kako da sve vaše goste učine srećnim i zadovoljnim. Najbolji trubački orkestar dobitnik je mnogobrojnih nagrada na festivalima trubačke muzike. Naš orkestar gostuje na radiju i televiziji i na koncertim poznatih estradnih umetnika. Svojim znanjem i muzičkim umećem ćemo razveseliti sve prisutne na vašim proslavama. Sve zvanice će biti oduševljene kvalitetnom muzikom trubača koja je najbolja muzika za veselja.

Trubači

Ako do sada niste imali prilike da čujete naš orkestar uživo, na našem sajtu možete pregledate Youtube video snimke pesama i kola i uverite se u kvalitet našeg orkestra.

Pozovite nas da na vašoj proslavi u Kruševcu sviramo najbolje pesme i najveće hitove trubačke muzike. Truba i trubačka muzika je oduvek bila muzika koja se rado slušala i koja je simbol veselja i proslava širom Srbije.

U Kruševac na vaše veselje dolazimo nakon vašeg poziva u tačno dogovorenom trenutku i sviramo najlepše pesme i najveće hitove trubačke muzike. Mi smo najbolji orkestar trubača u Srbiji sa najvećim repertoarem pesama koji zna da odsvira sve što vi i vaši gosti poželite.

Orkestar trubača Kruševac je spreman i raspoložen da na vašoj proslavi svira svaku vrstu muzike koju vi volite da slušate, uz koju volite da se veselite. Zato nas pozovite putem Vibera ili WhatsAppa i uživajte u najboljoj muzici trubača u Kruševcu.

Trubaci Beograd sviraju na svadbi