Trubači Kučevo

Kučevo je sedište opštine Kučevo u braničevskom okrugu. U davnim vremenima Kučevo je bilo važan rudarski centar u vreme Rimljana.

Danas se u Kučevu organizuju mnoga veselja, slavlja, punoletstva, venčanja, proslave i veselja. Na svakom veselju po već ustaljenom običaju pozivaju se trubači. Orkestar trubači za veselja koji najbolje svira sve pesme po vašoj želji i po vašem izboru jeste orkestar trubači Kučevo.

Naš orkestar trubači svira pesme i kola po vašoj želji i po vašem izboru.

Trubači Kučevo su vrhunski orkestar koji odlično zna da razveseli sve prisutne na vašem veselju.

Naš orkestar za vas svira najbolje pesme kakve možete poželeti. Kada čujete kako dobro naš orkestar zvuči, bićete srećni što ste nas pozvali i što ste vašim gostima priuštili pravo zadovoljstvo da uživaju i da se vesele uz orkestar najboljih trubača.

Naš orkestar je osvojio mnogobrojne nagrade na festivalima u Srbiji i inostranstvu. Nastupali smo u emisiji Žikina šarenica a gostovali smo i u Parovima.

Učesnici Parova bili izuzetno zadovoljni izvođenjem muzike a na snimku možete i čuti njihove komentare „kako dobro sviraju“.
Upravo isto to će reći i vaši gosti kada nas pozovete da na vašem veselju u Kučevu naš orkestar pokaže svoje umeće, svoje znanje i virtuoznost na trubi.

Uz najbolju muziku i repertoar koji broji preko 1.500 pesama i kola svi vaši gosti prijatelji, rodbina, sve zvanice biće zadovoljni i srećni uz najbolju trubačku muziku i najbolji orkestar trubači Kučevo.

Pozovite nas na vaše veselje da sviramo najbolju muziku.

Najveći hitovi domaće muzike i strane pesme koje su svetski hitovi sve to naši trubači odlično sviraju.

Koliko je naš orkestar uspešan i koliko naše trube odlično zvuče

Na vašem veselju u Kučevu trubači sviraju kako običaji nalazu. Dočekujemo i ispraćamo kumove, rodbinu i prijatelje. Sviramo prilikom iznošenja torte pred goste, sviramo kod opštine, kod crkve.

Uz naše trubače veselju nema kraja jer kad nas pozovete mi ćemo učiniti da svi vaši gosti budu srećni i zadovoljni.

Veselje uz trubače Kučevo je događaj o kome se priča jer samo mi znamo najbolje da odsviramo sve pesme po želji Vašoj želji.

Trubači Kučevo odlično sviraju sve pesme u šta ćete se uveriti kada čujete vrhunske zvuke koji izlaze iz naših truba.

Naš je cilj da vi budete zadovoljni i srećni. Naš orkestar vrhunskim nastupom čini da vaše slavlje bude događaj o kome se priča. Uživajte uz vrhunsku trubačku muziku na svom veselju, pozovite naš orkestar putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a.