Trubači Ljig

Ljig je opština koja se nalazi u blizini Valjeva i blizu popularnog turističkog mesta Banja Vrujci. Kroz Ljig prolazi važna saobraćajnica koridor 11.

Ljig je lepo i mirno mesto koje pogoduje razvoju turizma zbog čiste prirode i lepog okruženja.

 

Trubači Ljig

Građani Ljiga vole da proslavljaju i vesele se uz najbolje muzičare pa se iz tog razloga na mnogim svadbama i veseljima poziva naš orkestar trubači Ljig.

Naš orkestar je najbolji orkestar trubača koji je savršen izbor za sve srećne prilike u Ljigu. Ukoliko planirate proslavu svadbe, rođendana, punoletstva, godišnjice braka ili nekog drugog veselja, pozovite naš orkestar trubača. Najbolji smo izbor jer na repertoaru imamo sve pesme koje možete poželeti i to od starih izvornih pesma, izvornih srpskih kola, pa do starogradske muzike, moderne i zabavne muzike kao i folk muzike.

 

Sviramo najveće hitove i najbolja narodna kola, sve onako kako vi kažete, sve što vi volite. Trubači Ljig su prava prilika da na vašem veselju imate vrhunske muzičare, trubače sa iskustvom od preko 20 godina. Poznat smo trubački orkestar i naša muzika je zato najbolji izbor.

Poslušajte kako sviraju naši trubači i pozovite nas na svoje srećne prilike, na vaše veselje u Ljigu. Naši trubači su vrhunski umetnici koji se svojom pojavom i elegantnim odevanjem savršeno uklapaju u svečanost koju organizujete. Osim izbora pesama za vaše veselje i sastavljanja rasporeda u kom trenutku ćemo koju pesmu da sviramo, naš orkestar trubača vam omogućuje da odaberete i kako će naš orkestar izgledati na vašem veselju, to jest kako ćemo biti odeveni. Od vas i vaših gostiju najviše zavisi da li želite da trubači budu obučeni u narodnu nošnju, u svečana odela ili ležernu garderobu.

Vi odlučujete a mi ispunjavamo svaku vašu muzičku želju na zadovoljstvo svih zvanica.

 

Trubači Beograda

Kako smo najbolji trubački orkestar u Srbiji, često nas pozivaju da sviramo na televiziji u poznatim TV emisijama kao i na mnogobrojnim koncertima poznatih estradnih umetnika. Naš orkestar trubača je pobednik festivala u Guči i poseduje veliko iskustvo i muzičko umeće da na svakoj vašoj proslavi svira najbolju muziku. Zato je izbor našeg orkestra najbolji način da vaše goste, vašr zvanice učinite radosnim i srećnim.

Pozovite nas putem Vibera, WhatsApp-a ili putem telefona klikom na dugme koje vidite u dnu vašeg ekrana i mi ćemo u tačno dogovorenom momentu biti na vašoj proslavi.