Trubači Majdanpek

​U Majdanpeku ljudi vole da slave, da se vesele i svaki povod je prilika za novo slavlje.

Veseljima u Majdanpeku nema kraja i čim krenu venčanja, proslave punoletstva i rođendani, krštenja, veridbe, svugde se čuje kolo, igra se i veseli.

Trubači Majdanpek pravi su izbor za svako vaše veselje. Na svim proslavama u Majdanpeku, trubači vrhunskim pesmama čine da svi pozvani na veselje budu srećni i da se veselje proslavi u radosti i uz najlepše pesme domaće i strane muzike.

Po želji domaćina i po želji gostiju trubači Majdanpek odlično sviraju svaku pesmu bez obzira na to koliko je pesma davno komponovana, koliko je stara da li se radi o starogradskim pesmama, narodnoj, zabavnoj, stranoj ili džez muzici.


Naš repertoar od preko 1.500 pesama i kola dokaz je kvaliteta našeg trubačkog orkestra.

Na vašem veselju u Majdanpeku vrhunski trubački orkestar svira sve pesme koje volite i koje vaši gosti žele da slušaju, čineći da svako na veselju bude srećan I radostan, da se slavi uz najbolju muziku.

Trubači Majdanpek dolaze u tačno dogovorenom vremenu, svirajući najlepše trubačke pesme za Vas i za Vaše goste. Naš orkestar trubača, vrhunskih trubačkih umetnika svira gotovo više od 20 godina. Pozivani smo na svadbe i druga veselja širom Srbije, zemalja okruženja i Evropske države – Nemačku, Austriju,Švajcarsku, Francusku. Na svakom veselju se iz naših truba čula samo najbolja trubačka muzika, zvuk koji se uvek želi, koji ljude čini srećnim.


Najbolji Trubači Majdanpek su pobednici festivala Dragačevska truba koji se održava u Guči. Uz najbolju muziku svi gosti uživaju na proslavi. 

Najlepše pesme i najveće hitove trubačke muzike, čine da vaši gosti budu srećni, veseli i zadovoljni.

Pesme koje svira naš trubački orkestar su pravi hitovi, odsvirani sa žarom koji podiže atmosferu na proslavi.

Pozovite nas putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a i u tačno dogovoreno vreme, naš orkestar će biti spreman da svira na Vašem veselju.