Trubači Mionica

Mionica je opština u blizini Valjeva koja je poznata kao rodno mesto narodnog heroja Živojina Mišića. Mionica je lepo mesto sa 16.000 stanovnika a nalazi se između Valjeva na putu prema banji Vrujci i na putu Beograda prema Divčibarama.

Trubači Mionica - gradski park
U Mionici se proslave organizuju gotovo svakodnevno i u veoma lepoj crkvi u Mionici mnogi mladi stupaju u brak. Na svadbama trubači Mionica sviraju za mladence, prate na venčanje, dočekuju i ispraćaju kumove, svatove, rodbinu. Trubači Mionica su najbolji orkestar koji sa velikim iskustvom i nenadmašnim repertoarem je u stanju da na vašoj svadbi, veselju, punoletstvu ili nekoj drugoj proslavi sve goste učini zadovoljnim. Orkestar najboljih trubača Mionica je pravi izbor za vas. Naš je cilj da povodom srećnih događaha učinimo sve goste zadovoljimo najboljim trubačkim nastupom. Naš orkestar trubači Mionica sastavljen je od 10 vrhunskih trubačkih umetnika, majstora trube, spreman da popularnom muzikom za proslave na vašim veseljima dočara raspoloženje kakvo vlada na saboru trubača u Guči.

Naš orkestar je poznat po velikom broju nagrada, gostovanjima na televiziji i festivalima trubačke muzike u Srbiji i inostranstvu sa kojih se vraćamo kao pobednici. Sviramo na koncertima najpoznatijih estradnih umetnika u Srbiji i inostranstvu.

Trubači Beograda

Trubači Mionica su spremni da na vaš poziv u tačno dogovorenom trenutku sviraju najlepše pesme i najbolje hitove, čineći slavljenike, domaćine i goste veselim i zadovoljnim. Trubači Mionica su najbolji način da se stvori slavljenička atmosfera na svadbi.

Uz trubače na proslavi gosti se vesele i odmah se opuste a to je i glavni cilj trubača na veselju u Minici – učiniti goste veselim. Ukoliko planirate proslavu, veselje, venčanje, svadbu, punoletstvo u Mionici, naš trubački orkestar će u potpunosti zadovoljiti vašim željama. Pozovite nas i uživajte u vrhunskom izvođenju pesama, kako se samo može poželeti.

Osim majstorskog dara za muziku naši trubači će svojim nastupom i velikim izborom različitih vrsta uniformi u potpunosti prilagoditi vašem veselju. Vi kao domaćin možete odlučiti da li će naš orekstar na proslavi svirati odeven u narodnu nošnju ili svečana odela, sakoe. Pozovite nas i uživajte uz najbolju muziku i vrhunske trubače za slavlja u Mionici.