Trubači Mladenovac

​U Mladenovcu su su ljudi uvek raspoloženi da se vesele, da pevaju, da igraju i raduju se lepim i srećnim događajima. Događaji kao što su proslave venčanja, punoletstva, krštenja, veridbe i mnogi drugi su odličan povod za veselje.

Trubači Mladenovac

Zato se veselje organizuje tako da se zovu trubači Mladenovac, orkestar koji svira najbolje pesme, koje će ulepšati trenutke slavlja Vama i Vašim gostima.

Veliki repertoar pesama koje trubački orkestar ume da svira odgovara svim željama Vaših gostiju. Mi smo uvek spremni za Vas da sviramo muziku koju najviše volite da slušate i pesme uz koje najviše volite da se veselite.

Vrhunski orkestar trubači Mladenovac je vama na usluzi za svaku vrstu svečanosti, za svaku proslavu u Mladenovcu.

Dolazimo po Vašem pozivu u tačno dogovoreno vreme da hitovima narodne, popularne, zabavne ili strane muzike unesemo dodatno veselje.

Na svadbenom veselju u Mladenovcu trubači sviraju sve pesme po običaju kako se na svadbama svira i veseli.

Naš orkestar po narodnom običaju  prvo dolazi u kuću mladoženje, odakle počinje veselje. Tu dolaze kumovi i rodbina koje dočekujemo najlepšim trubačkim pesmama. Najboljom muzikom činimo da se već na samom početku svadbenog veselja svi osećaju raspoloženo i veselo slaveći uz najlepše hitove domaće muzike.

Trubači Mladenovac zatim zajedno sa svatovima idu po mladu. Pratimo svatove do mladine kuće i sviramo najlepše hitove narodne domaće muzike po Vašoj želji i po želji kumova, rodbine i prijatelja. Ukoliko više volite, možete nam napraviti i spisak pesama sa redosledom kada  koju pesmu treba svirati a naš orkestar će u potpunosti ostvariti Vaše.

Sviramo prilikom odlaska kod matičara na venčanje, ispred opštine i prilikom crkvenog venčanja, kod crkve ili manastira.

Najbolji trubači Mladenovac najavljuju ulazak mladenaca u svadbenu salu.

Posebno odabranom muzikom najavljujemo iznošenje torte pred goste.

Tubači su najbolji izbor kad se radi o najavi torte najlepšom muzikom.

Uz najbolje trubače i vrhunsku muziku vaša proslava će biti zapamćena kao prelepo narodno veselje gde su se svi gosti, prijatelji i rodbina, veselili uz najlepše zvuke majstora trubačke muzike.

Veliki broj nagrada na takmičenjima trubačke muzike, dokaz su kvaliteta našeg trubačkog orkestra. U naš kvalitet  ćete se uskoro uveriti kad nas pozovete da na Vašoj proslavi sviramo najlepše pesme.

Pobednici smo festivala Dragačevska truba i spremni da na vašem veselju u Mladenovcu priredimo atmosferu kakva je na saboru trubača u Guči. Pozovite nas putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a i uz najbolje trubače uživajte u slavlju koje je pred Vama.