Trubači Negotin

Negotin je poznat kao rodno mesto Stevana Mokranjca. Grad ima oko 18.000 stanovnika. Kada se u Negotinu pravi proslava kao što je svadba, punoletstvo, veridba, venčanje ili neki drugi srećni i radosni događaj, uvek se po običaju pozivaju trubači.

Trubači Negotin

Na venčanjima su uvek zapaženi i rado viđeni trubači jer su upravo trubači Negotin orkestar koji svojom vrhunskom muzikom čini da se vaši gosti osećaju radosno.

Zato su upravo trubači Negotin spremni da dođu na vaše veselje, po vašem pozivu i da sviraju muziku po vašoj želji i po vašem izboru. Trubači Negotin sviraju vrhunske pesme kakve se samo mogu poželeti i upravo najboljim izvođenjem trubačke muzike u Negotinu i okolini najbolji trubački orkestar Srbije će za vas i vaše goste pripremiti veliko zadovoljstvo.

Trubači

Pesme po vašem izboru i po želji vaših gostiju savršen su način da za kratko vreme razveselite sve na veselju, jer truba i trubačka muzika oduvek su bili popularni i cenjeni u Srbiji. Kako u svim krajevima Srbije tako i u u Negotinu, truba se rado sluša i uz trubu se veseli, a naš orkestar vrhunskih majstora je spreman da za vas svira najlepše pesme, da za vas i vaše goste učini pravo zadovoljstvo, jer trubači Negotin su po popularnosti najpoznatiji trubački sastav u Srbiji.

Vrhunski majstori koji trubu sviraju od najmlađih dana sa zadovoljstvom će odsvirati za vas, na trubi svaku pesmu koju poželite, svaku kompoziciju, remek dela trubačke muzike.

Sviramo narodnu muziku, domaću,vzabavnu, stranu, džez kao i klasičnu muziku. Sve po vašoj želji i u pravom trenutku, sviraju vrhunski majstori, trubači Negotin.

Trubači su idealan izbor za najavljivanje iznošenja torte pred goste, jer samo trubači mogu tako dobro da najave tortu.

Vrhunskom muzikom stvaramo veselje i radost svih prisutnih

Učinite vašim gostima zadovoljstvo i pozovite najbolji orkestar trubača, orkestar koji je pobednik na festivalu u Guči, orkestar koji će da vrhunskim izvođenjem pesama ulepšati svako vaše slavlje, kao što smo to učinili i na stotinama proslava širom Srbije i u inostranstvu. Nastupali smo na nacionalnoj televiziji u emisiji Žikina šarenica a takođe smo gostovali i u Parovima.

Poslušajte kako zvuči naš orkestar i onda nas pozovite da najlepšom trubački muzikom učinimo sve vaše goste veselim i radosnim.

Uz trubu svi vole da se vesele i upravo su trubači Negotin prilika da pokažete svojim gostima koliko volite sreću, veselje i radost.

Pozovite nas telefonom, preko vajbera, ili putem whatsAapp-a i uživajte u slavlju.