Trubači Niš

Niš je najveći grad u jugoistočnoj Srbiji, grad u kom živi više od 260.000 stanovnika. Niš je treći grad po veličini u Srbiji i se nalazi na reci Nišavi, nedaleko od njenog ušća u Južnu Moravu. Niš je uvek u istoriji bio važan administrativni vojni i trgovinski centar različitih država i carstava kojima je tokom svoje duge istorije pripadao. Još u Antičkom dobu, Niš je bio naseljeno mesto i važan centar u kome su se smenjivali razni vladari.

 

Niš kao raskrsnica kopnenog i vazdušnog saobraćaja Balkana je veoma bitan i samim tim pogoduje da se grad i dalje razvija i širi.

U modernim vremenima, niška privreda se razvijala najviše od 1960. godine kada su se razvijale Elektronska industrija Niš, duvanska industrija i mašinska industrija, pivare i mnoge druge firme. Tokom perioda bivše Jugoslavije Niš je imao razvijenu privredu tako da je prihod po stanovniku čak bio veći od jugoslovenskog proseka.

U blizini Niša nalazi se i Niška banja kao i mnoge druge banje koje su zanimljive za turiste. Ljudi koji žive u Nišu vole da se vesele i poznati su po svojim proslavama i veseljima, punoletstvima, svadbama, krštenjima koja se u Nišu posebno lepo proslavljaju.

Građani Niša vole da se vesele uz trubače i uz trubače muziku koja je najbolja muzika na proslavama, svadbama, venčanjima i krštenjima u Nišu. Kada poželite najbolje trubače Niš, pozovite naš trubački orkestar i uživajte u najboljoj muzici. U trenucima sreće i zadovoljstva, kada vrhunski trubači sviraju najpoznatija srpska kola, kada se svira i veseli do ranih jutarnjih časova, trubači Niš su vama uvek na usluzi i sviraju do ranih jutarnjih sati.

Trubači za veselja

Kad god organizujete proslave, venčanje, svadbu, krštenje i sve druge srećne događaje, najbolji orkestar trubača je na raspolaganju da na vašoj proslavi svira najbolju trubačku muziku. Kada poželite da uživate, vi i vaši gosti u najboljem izvođenju trubačke muzike, najboljim kolima i vrhunskom veselju pozovite naš trubački orkestar koji je poznat u celoj Srbiji kao najbolji orkestar za sve vrste slavlja.

Orkestar Trubači Niš je dobitnik mnogih nagrada, orkestar koji gostuje na koncertima poznatih ličnosti i najboljom trubačkom muzikom razveseljava sve prisutne. Nama je zadovoljstvo da svi vaši gosti i vi kao domaćini budete srećni i zadovoljni najboljom muzikom trubača i najlepšim pesmama. Naš kvalitet se najbolje može meriti po preporukama kad nas naši domaćini preporučuju svojim rođacima i najboljim prijateljima. Uvek ponovo dolazimo da sviramo na svim vašim proslavama jer smo mi najbolji trubači Niš.

Da bi ste na vašoj proslavi i na vašem veselju imali vrhunski trubački orkestar sa najvećim repertoarem pesama u Srbiji, potrebno je da nam se javite, bilo putem Vibera, WhatsApp-a ili pozivom na telefon. Naš orkestar je uvek spreman da svaku vašu proslavu učini veselom i srećnom a vaši gosti da se opuste i uživaju u najboljem veselju koje smo priredili za vas. Sviramo kad se dočekuju mladenci, pratimo mladence do crkve, sviramo najbolje pesme, dočekujemo kumove, dočekujemo goste i sve ostalo kako običaji nalažu. Najbolji trubački orkestar Niš zna svaku pesmu koju vi poželite da čujete. Možete da nam pošaljete i spisak pesama koje želite da se sviraju na vašem veselju kao i spisak pesama koje smatrate da ne bi trebao neko od gostiju da naruči.

Trubači Beograda

Najbolji trubački orkestar se odlikuje svojom profesionalnošću i trubačkim umećem a mi ćemo najboljom svirkom dokazati naše kvalitete o kojima svi pričaju. Svi koji su nas čuli kako sviramo nas hvale i preporučuju da najboljom muzikom učinimo svaku proslavu i svako veselje događajem koji se pamti. Zato, ukoliko organizujete neki događaj proslavu ili veselje pozovite najbolji orkestar trubača Niš.

Naš orkestar dolazi u tačno dogovorenom trenutku da sviramo najlepše pesme uz koje vi i vaši gosti najviše volite da se veselite.