Trubači Novi Sad

Novi Sad je drugi grad po veličini u Srbiji i najveći grad Vojvodine. Novi Sad je grad u kome živi preko 300.000 stanovnika.

Novi Sad, centar grada

Centralna gradska zona šetalište, Novi Sad

Novi Sad i prostor na teritoriji Novog Sada je bio naseljen još u vreme kamenog doba paleolita a kasnije i u vreme Bronzanog doba. Postoje tragovi različitih kultura. Naziv Novi Sad potiče od Marije Terezije koja je odlučila da ime Petrovaradin promeni u Neoplanta što na srpskom znači Novi Sad.

Novi Sad je privredno razvijeni grad koji je 90-ih godina pretrpeo značajne finansijske probleme. Nakon propadanja velikih kompanija od 2000-te godine pa nadalje se finansijski i ekonomski razvija i jača.

U Novom Sadu, kao drugom po veličini gradu Srbije se organizuju mnoge proslave i mnoga veselja. Novosađani vole da se vesele uz muziku a najviše se veselja priređuje uz muziku trubača. Trubačka muzika je oduvek bila popularna muzika na prostoru balkanskih država i trubači Novi Sad su rado viđeni muzičari na svim proslavama u Novom Sadu.

Kada pravite punoletstvo ili venčanje, najbolji trubači su upravo trubači Novi Sad

Za svako vaše veselje i svaki vaš srećan događaj, najbolji trubački orkestar je spreman da na vašoj proslavi svira najbolju muziku kakvu samo možete poželeti. Zato su trubači Novi Sad vrhunski orkestar i najbolji izbor za sve vaše srećne događaje. U Novi Sad dolazimo po vašem pozivu i sviramo najveće hitove i najlepšu muziku u tačno dogovorenom vremenu. Možete nas pozvati putem Vibera ili putem WhatsApp-a a mi ćemo odmah odgovoriti i odazvati se vašem pozivu. Najbolji trubači Novi Sad su spremni i čekaju vaš poziv da učine vaše veselje lepim i srećnim događajem.

Najveći broj hitova, najbolja muzika i najveći repertoar pesama čine naš orkestar vrhunskim orkestrom za sve vrste proslava, svadbe, veselja, krštenja, punoletstva i ostale srećne i radosne događaje koje organizujete u Novom Sadu. Kad poželite najbolje trubačke pesme, kada želite da se veselite i da uživate u najboljoj trubačkoj muzici, pozovite trubače Novi Sad da na vašoj proslavi i veselju učine da svi gosti budu zadovoljni i srećni uz vrhunsku muziku trubača.

Trubači za veselja

Mi smo orkestar trubača sa više od 20 godina iskustva. Učinićemo sve da vi i vaši gosti budete srećni i zadovoljni uz najbolju muziku i najveće hitove. Mnoštvo srpskih izvornih pesama, izvornih kola, najbolji novi hitovi, moderna muzika i strana i džez muzika.

Trubači Novi Sad su pravi izbor i najbolje rešenje za svaku proslavu u Novom Sadu. Kada organizujete venčanje, trubači Novi Sad prate mladence do crkve, dočekuju i prate kumove, dočekuju i ispraćaju goste, najavljuju tortu na proslavi svadbe i mnoge druge aktivnosti kako običaji nalažu.

Kad vam trebaju vrhunski trubači, pozovite naš orkestar i budite sigurni da će se na vašem veselju svirati najlepše pesme. Vaši gosti biće zadovoljni i veseli uz najbolje hitove trubačke muzike.