Trubači Obrenovac

​Uz zvuke najlepše trubačke muzike veselje može da počne! 

Trubači Obrenovac dolaze da naprave najbolji spektakl, najveću i najlepšu proslavu kakvu Obrenovac pamti. 

Na svim vrstama svečanosti u Obrenovcu naš trubački orkestar svira najlepše pesme i najbolju muziku po vašem izboru i po vašoj želji.

Slavlje u Obrenovcu ne može da prođe bez trubača a orkestar trubači Obrenovac čine najbolji trubači, pobednci festivala trubača u Guči.

Naš orkestar svira sa mnogim poznatim estradnim umetnicima.

Spremni smo da vaše veselje uveličamo najlepšom muzikom, starim izvornim narodnim i novim pesmama, hitovima, muzikom po Vašem izboru.

Trubači Obrenovac na Vaš poziv dolaze da sviraju pesme iz najvećeg repertoara trubačke muzike koji ima preko 1.500 pesama i kola i koji se stalno obogaćuje novim pesama, novim hitovima.

U našem orkestru sviraju majstori trubačke muzike, umetnici koji trubu sviraju više od 20 godina. Cilj nam je da  na Vašem veselju najlepšim trubačkim pesmama razveselimo sve prisutne.

Bilo da organizujete svadbu, venčanje, krštenje deteta, proslavu rođendana ili punoletstva, naš trubački orkestar je spreman da uz najbolju muziku i najlepše pesme uveliča vaše veselje.

Sviramo pesme po vašoj želji i po vašem izboru. Na svadbenom veselju najbolji smo trubači za tortu koji najavljuju iznošenje torte pred goste svečano, najlepšom trubačkom muzikom.

Vaši gosti i Vi bićete izuzetno zadovoljni kad najbolji trubači zasviraju hitove i najlepša kola, kad se Vaši gosti hvataju u kolo da se vesele uz zvuke trube.

Ko nas je jednom čuo kako dobro sviramo, nije propustio priliku da nas preporuči svojim najmilijim.

Naš orkestar postoji više od 20 godina. Sviramo na veseljima širom Srbije, zemalja bivše Jugoslavije i evropskim državama gde god žive ljudi iz ovih krajeva koji vole da se vesele kao na Balkanu.

Pozovite nas da na vašem veselju sviramo najlepše pesme, pozovite najbolje trubače i uživajte uz hitove trubačke muzike.