Trubači Pančevo

Pančevo je grad koji se nalazi u blizini Beograda i oduvek je bio važan industrijski centar.

U Pančevu se često čuje trubačka muzika i na svim veseljima trubači Pančevo sviraju najlepše pesme narodne i zabavne muzike. Građani Pančeva vole da se vesele na svadbama i ostalim veseljima i svi se raduju kad vide kako dolaze trubači Pančevo, orkestar vrsnih umetnika, majstora trube, koji odličnim nastupom donose sreću i veselje.

Pančevo

Naš orkestar svira na svim vrstama vaših svečanosti. Na venčanju dočekujemo i ispraćamo goste, rodbinu, kumove, sa svatovima idemo po mladu, sviramo ispred crkve, opštine, na svadbenom veselju. Najavljijemo iznošenje torte i sve ostale važne trenutke na svadbi, kako običaji nalažu.

Naš trubački orkestar sastoji se od 10 najboljih trubača, majstora trubačke muzike. Spremni smo da na Vašim proslavama sviramo najbolje pesme, najlepša kola, domaću izvornu muziku, hitove kafanskih pesama, starogradsku muziku i sve kako vi volite i želite.

Naš orkestar je dobitnik mnogobrojnih vrednih nagrada. Pobednici smo festivala u Guči, gostujemo sa mnogim estradnim umetnicima svirajući na njihovim koncertima i čineći da publika bude vesela, opuštena i srećna uz najbolje zvuke trube.

Trubaci Beograd na svadbi

Kad poželite da na vašem veselju u Pančevu sviraju najbolji trubači, pozovite naš broj telefona putem Vibera i WhatsAppa i zakažite naš dolazak na veselje.

Trubači Pančevo dolaze u tačno dogovorenom trenutku. Sviramo pesme koje vi volite, pesme koje ste vi izabrali i u svakom momentu se trudimo da Vaši gosti i Vi budete radosni i veseli uz najbolje zvuke trube i trubačke muzike.