Trubači Petrovac na Mlavi

Petrovac na Mlavi je sagrađen 1859. godine po naređenju Kneza Miloša Obrenovića. Petrovac je dobio ime po državnom savetniku Milutinu Petroviću, mlađem bratu hajduk Veljka Petrovića.

Trubači Petrovac na Mlavi

U Petrovcu na Mlavi na mnogim veseljima, organizovanim povodom venčanja, veridbi, proslave punoletstva i ostalim svečanostima, najbolji umetnici na trubi sviraju vrhunsku trubačku muziku.

Kako se veselje širi na sve strane trubači čine goste srećnim, radosnim i veselim. Uz trubače je uživanje i zadovoljstvo u igri i plesu .

Naš glavni cilj je da vaši gosti budu srećni i zadovoljni i da se vesele sve vreme trajanja proslave. U Petrovcu na Mlavi orkestar najboljih trubača svira pesme i kola po vašoj želji i po vašem izboru. Upravo kad poželite da najbolji trubači dođu na venčanje i vrhunskom muzikom unesu radost i živost, te da podignu atmosferu na veselju, tada znajte da su trubači za veselje najbolji izbor.

Trubači Beograda

Naš orkestar trubača je dobitnik brojnjih nagrada , pobednik festivala u Guči, popularan sastav koji se često viđa na televiziji u popularnim TV emisijama Žikina šarenica, Parovi… To su samo neki od naših nastupa u medijima, a nastupamo na svim veseljima u celoj Srbiji, kao i u inostranstvu.

U Petrovac na Mlavi dolazimo po vašem pozivu i na Vašem veselju sviramo najlepše pesme, najbolju trubačku muziku pesme iz našeg velikog repertoara, koji broji preko 1.500 pesama i kola. Svi vaši gosti će biti izuzetno zadovoljni kad čuju vrhunski zvuk trube, kada čuju kako dobro sviraju trubači na vašem veselju.

Naš orkestar trubača je odličan izbor za svaku vašu srećnu priliku, i svi uživaju da slušaju zvuke naših truba. Zato nas možete pozvati telefonom, viberom ili putem whatsap-a.
Pozovite naš orkestar i uživajte u veselju.