Trubači Požarevac

Trubači PožarevacPožarevac je poznat grad po fabrikama keksa i konditorskih proizvoda Bambi. Svi mališani a i oni stariji odlično znaju za legendarni keks po kome je Požarevac postao poznat.

U Požarevcu se naravno organizuju mnogi srećni događaji i mnoga veselja, a najbolja veselja su ona na kojima sviraju trubači, jer trubači imaju moć da za veoma kratko vreme opuste goste i učine ih zadovoljnim i veselim na tako lep način da su već za nekoliko minuta svi naši gosti na nogama igraju i vesele se.

Domaćini najviše izbegavaju da imaju veselje pri kome gosti sede i ne ustaju od stolova, to niko ne voli jer veselju jeste cilj da se gosti raduju da igraju da su veseli i srećni.

Trubačka muzika je muzika koja se svira na svim svadbama i veseljima u Požarevcu, a kako je naš orkestar trubača od najpoznatijih u Srbiji, veoma cenjen i popularan kao pobednik festivala u Guči, osvajač mnogobrojnih vrednih nagrada. Mi smo zato najbolji trubači Požarevac idealni za svaku vašu srećnu priliku. Trubačkomo muzikom bavimo se 20 godina, svirajući po svadbama, veseljima, na veridbama i punoletstvima širom Srbije i inostranstva.

Nema grada u kom nismo svirali najbolju muziku, najbolje trubačke pesme i domaćine i goste učinili srećnim i radosnim. Najdraže nam je kad naš preporučuju drugima, svojim prijateljima i rođacima, da na njihovim veseljima sviramo najbolje pesme i najbolju muziku trubača.

Trubači za veselja

 

Naš orkestar ima najveći repertoar pesama u Srbiji i na stranici repertoar možete izabrati pesme koje vam se najviše sviđaju.

Zato kada poželite da na vašem veselom događaju u Požarevcu sviraju najbolji trubači Požarevac, pozovite naš trubački orkestar bilo putem Vibera, whatsapp-a ili telefonskim pozivom, a mi ćemo odmah odgovoriti na poruku i zajedno sa vama dogovoriti sve detalje o vremenu i mestu dolaska kao i redosledu sviranja pesama.

Pozovite najbolji orkestar za slavlja i vesele trenutke i uživajte u vrhunskom izvođenju trubačke muzike.