Trubači Raška

Opština Raška ima oko 7.000 stanovnika i na mnogim veseljima koja se organizuju povodom venčanja, proslava punoletstava i ostalih radosnih i srećnih događaja, uvek se pozivaju trubači. Orkestar koji zna vrhunsko izvođenje pesama na trubi, trubači Raška umeju maestralno da razvesele sve prisutne na vašem veselju.

Trubači Raška

Naš trubački sastav sastavljen je od najboljih muzičara, majstora na trubi, virtuoza koji trubu sviraju od rane mladosti.

Naporan trud i godine vežbanja učinile su naš orkestar sjajnim izborom za svako vaše veselje. Na vesele i srećne događaje trubači Raška dolaze da sviraju najlepšu trubačku muziku.

Ispunjavamo želje kako domaćina tako i gostiju. Sviramo veselo i srećno tako da prenosimo pozitivnu energiju. U našem nastupu oseća se radost i zadovoljstvo. Mi sviramo iz duše, iz srca onako kako osećamo, a upravo to cene i svi koji su čuli kako naš orkestar zvuči .

Trubači za veselja

Svirajući vrhunske pesme na trubi, prenosimo emocije sreće i zadovoljstva. Izvođenje pesama po Vašoj želji ima posebnu energiju i pravo je zadovoljstvo slušati naš orkestar kako svira najveće hitove trubačke muzike, pesme i kola od onih najstarijih do najnovijih, od izvornih do modernih.

Naš orkestar poseduje repertoar pesama koji broji preko 1.500 pesama i kola. Na vašem srećnom događaju , venčanju , proslavi svadbe, proslavi punoletstva, vrhunsko izvođenje pesama će da razveseli sve prisutne.

Uživanje je slušati naš orkestar kako svira pesme, gosti momentalno počinju da igraju, da se vesele jer je stara izreka da truba diže nogu igraču. U To ćete se uveriti kad začujete zvuk truba našeg orkestra na vašem veselju.

Trubači Raška se mogu pohvaliti velikim brojem nagrada. Pobednici na festivalu u Guči će nastupom na vašem veselju preneti atmosferu kakva vlada na najvećim trubačkim takmičenjima i najvećim trubačkim manifestacijama.

Kad na veselju sviraju najbolji trubači, osetite zvuk trube, kako dolazi do svih zvanica, pokreće ih na veselje, na igru i stvara zadovoljstvo. To se oseti to se zna i čuje jer trubači su vrhunski umetnici koji kao nijedan drugi orkestar umeju da razvesele sve prisutne i da za kratko vreme podignu atmosferu na proslavi.

Zato kada planirate da organizujete neko veselje imajte na umu da su trubači Raška pravi i najbolji izbor .

Trubači koji će vrhunskim izvođenjem pesama i svojim sjajnim nastupom ostaviti fantastično dobar utisak na sve prisutne, pa će i vaši gosti tražiti broj telefona našeg trubačkog orkestra, jer mi sviramo najbolje, sviramo sve što vi poželite i sve što volite da slušate.

Dok vaši gosti uživaju uz najbolje pesme, vi ćete biti srećni jer ste na vaše veselje pozvali prave i najbolje trubače Raška.

Pozovite nas putem telefona, viber-a ili whatsapp-a i u tačno dogovorenom trenutku naš orkestar će biti na vašem veselju spreman da najboljom trubackom muzikom razveseli sve prisutne.