Trubači Ruma

Ruma je grad koji se nalazi na 40 km udaljenosti od Novog Sada. Ruma je veoma lep grad Vojvodine sa lepim ulicama, drvoredima i prostranim gradskim trgom

Na veseljima i ostalim srećnim događajima, trubači Ruma sa zadovoljstvom sviraju najlepše pesme i odabranu vrhunsku muziku po vašoj želji. Sviramo na rođendanima, punoletstvima, krštenjima, veridbama, venčanjima i svadbama kao i poslovnim proslavama i drugim vrstama slavlja.

Trubači Ruma

Trubači Ruma su orkestar umetnika trube koji svojeim trubačkim umećem čine sve goste srećnim i zadovoljnim.

Dolaskom trubača Ruma na vaše veselje gosti će biti zadovoljni načinom i vrstom pesama koju mi sviramo jer kao što je poznato, naš više puta nagrađivani trubački orkestar je u stanju da odsvira svaku vrstu pesme po vašem izboru.

Sa velikim repertoarom pesama možemo ispuniti svaku vašu želju. Zato je izbor našeg orkestra za veselja u Rumi, prava prilika da se vi kao i vaši gosti razveselite uz najbolje pesme i najveće hitove trubačke muzike.

Trubači su u našem narodu oduvek bili je poznati i cenjeni. Najčešći smo izbor za sve vrste slavlja i svečanosti. Trubači Ruma se uvek zovu jer naš orkestar trubača ne zahteva ni pojačala niti ozvučenje. Zato su naši trubači pogodni da prate mladence i dočekuju kumove, goste. Sviramo ispred crkve, opštine pred venčanje.

Naš trubački orkestar je najbolji izbor za vašu proslavu

Za svako veselje trubači Ruma pripremaju posebnu vrstu odeće, posebnu uniformu. Za veselja koja zahtevaju narodnu nošnju trubači dolaze obučeni u narodna odela kakva se viđaju na smotrama kulturno-umetničkih društava. Za drugačije vrsta slavlja trubači Ruma dolaze odeveni u elegantna odela ili ležerno odeveni kako bi se svojim nastupom u potpunosti uklopili u vrstu proslave i želje domaćina.

Trubači Beograda

Trubači Ruma sviraju u svim prilikama i kad se torta iznosi pred goste pa smo zato mi najbolji izbor za svaku vašu proslavu i vaše događaje. Pozovite nas putem telefona, Vibera ili WhatsApp aplikacije i mi ćemo u tačno dogovorenom trenutku svirati najbolju muziku za vas i za vaše goste.

Trubači Ruma su pravi izbor, orkestar koji više od 20 godina svira na proslavama širom Srbije, Evrope i Balkana. Pozivom našeg trubačog orkestra vašim gostima ćete priuštiti pravo uživanje kao i slavljenicima koji će biti srećni uz najbolje trubače Ruma. Pozovite nas i uživajte!