Trubači Šabac

Šabac je grad u Mačvanskom okrugu koji ima više od 54.000 stanovnika. Šabac su osnovali Turci kojima je bilo bitno da zbog lokacije na obalama Save imaju uporište prema Ugarskoj.

 

Šabac

Šabac je grad u kome ljudi veoma vole da proslavljaju i da se vesele najbolje uz trubače i najbolju svirku. Provod koji traje do duboko u noć je u Šapcu posebno značajan jer je Šabac grad koji je pun zabave, svirke i igre. Šapčani veoma vole da se provode na veseljima, svadbama, proslavama a trubači Šabac su muzičari koji se redovno pozivaju na proslave u Šapcu i okolini.

 

U Šabac najbolji trubači Srbije dolaze nakon što se dogovorite sa nama a to možete da uradite pozivanjem našeg broja ili ako vam je draže klikom na ikonicu za Viber ili WhatsApp. Nakon što nam pošaljete poruku mi ćemo vam odmah odgovoriti.

 

Orkestar najboljih trubača u Šapcu svira na svadbama i venčanjima. Pratimo mladence na venčanje, dočekujemo i ispraćamo goste, kumove, sviramo pesme koje vi volite i kako običaj nalažu. Naš orkestar se pokazao kao najbolji orkestar trubača koji u Šapcu na proslavama i veseljima svira vrhunske trubačke pesme. Kada poželite da se veselite i da uživate u najboljoj svirci trubača, kada poželite da se gosti na vašem veselju, na slaviju odlično provedu, trubači Šabac su najbolji izbor.

Trubači Beograda

 

Naš orkestar koje možete pozvati u bilo koje doba dana. Orkestar najboljih trubača je veoma odgovoran i iskusan trubački orkestar koji svira više od 20 godina na različitim manifestacijama i proslavama, veseljima širom Srbije i zemalja u inostranstvu. Kada poželite da na vašoj proslavi sviraju najbolji trubači pozovite orkestar trubača koji je osvojio nagrade na festivalima trubačke muzike i koji svira sa poznatim estradnim umetnicima na koncertima.

 

Trubački orkestar sastavljen od najboljih muzičara se zove na državnu televiziju, u popularne TV emisije, u rijaliti programe. Naše umeće sviranja trube će zadiviti vas i vaše goste. Najdraže nam je kada nas ponovo zovete na svoje proslave i kada nas preporučujete svoje prijateljima i rođacima. Uvek nam je čast kad kod istog domaćina sviramo i na sledećim veseljima.

 

Naš trubački orkestar je najbolji orkestar trubača Šabac i garantujemo da ćemo opravdati poverenje koje nam budete ukazali. Zato nas pozovite i uživajte u najboljim pesmama trubačke muzike.