Trubači Smederevo

Smederevo je lep grad, poznat po Smederevskoj tvrđavi istorijski značajnoj građevini koji potiče iz srednjeg veka.

U Smederevu se organizuju manifestacije kao što je Smederevska jesen koje okupljaju veliki broj posetilaca. Smederevo je poznato po proizvodnji vina i vinogradima a gde su vina tu je i slavlje i veselje.

Kad organizujete slavlje bilo kojim povodom, već tradicionalno se na proslavu zovu trubači Smederevo kao muzičari koji sviraju najbolje pesme i stvaraju najlepše veselje.

Smederevo

Trubači su bili i ostali orkestar kakav se samo poželeti može. Lepo i emotivno jakom trubačko muzikom trubači Smederevo na vašem proslavama i veseljima, na svadbama, godišnjicama braka punoletstvima, krštenjima dece sviraju najlepšu muziku i najbolja kola.

Trubači su oduvek bili popularni i cenjeni i uz trubu se uvek u Srbiji a i šire veselilo. Trubački orkestri su se uvek tražili kao muzika koja je glasnija od drugih instrumenata koja, muzika kojoj ne treba ozvučenje, pojačala i koja se kreće sa svatovima, sa veseljem.

Zato su trubači Smederevo odličan izbor ako hoćete da na vašoj proslavi gosti budu zadovoljni i veseli i ako želite da se svi opuste i vesele od početka proslave pa sve do kasnih večernjih sati.

Truba ima moć da digne nogu igraču da navede na kolo, na veselje. Uz zvuke trubačke muzike, niko nije ravnodušan i niko ne može da sedi kada trubači zasviraju najlepše hitove trubačke muzike, najpopularnije pesme, pesme pisane za veselja, stare izvorne i kafanske pesme.

Kad se začuju trubači Smederevo, svi gosti ustaju na noge, hvataju se u kolo, vesele se i uživaju.

Trubaci Beograd sviraju na svadbi

Trubači su uvek tu kada se slavi, kada se organizuje venčanje, kada se ide po mladu. Sviramo ispred crkve, opštine. Trubači za veselja donose radosne trenutke na svaku proslavu u Smederevu.

Naš orkestar odlično znaj da svira sve pesme, bilo da se radi o izvornim, starinskim pesmama, bilo da se radi o kafanskom muzici, najlepšim hitovima narodne muzike, kolima pa čak i stranoj i džez muzici.

Naš orkestar ima najveći repertoar pesama i najlepše je čuti uživo kako zvuči nas orkestar.

Trubači za veselja dolaze u Smederevo obučeni u elegantna, ozbiljna svečana odela ili po vašoj želji obučen u narodna odela, narodnu nošnju.

Sve na Vašoj svečanosti podređeno je Vašim željama i zahtevima a mi smo tu da ih ispunimo.

Naš orkestar osvojio je su mnogobrojne nagrade na festivalima trubačke muzike u Guči kao i na mnogim drugim trubač kim okupljanjima. Sviramo najbolju muziku, najlepše pesme i najveće hitove koje Vi i Vaši gosti volite da slušate.

Nastupali smo i u rijalitiju Parovi što možete pogledati na videu na Youtube.

Mi smo ozbiljan trubački orkestar koji postoji već 20 godina. Uz nas je svako veselje lepše i vedrije i zato nas pozovite na svoju proslavu. Pozovite nas na svoje veselje da Vas i Vaše goste razveselimo najboljom trubačkom muzikom.

Pozovite nas putem telefona, Vibera ili WhatsAppa i mi ćemo odmah odgovoriti i u dogovoru sa Vama u tačno dogovorenom trenutku svirati pesme i hitove koje volite.