Trubači Smederevska Palanka

Smederevska Palanka je grad sa 60.000 stanovnika. Mesto koje je bilo naseljeno još u davnim istorijskim vremenima.
Na teritoriji Smederevske Palanke nalaze se arheološka nalazišta koja pokazuju da je ovaj prostor bio naseljen ljudima još pre više od 6.000 godina.

U Smederevskoj Palanci danas mnogi ljudi prave veselja na koja se po običaju pozivaju trubači. Najbolji trubački orkestar koji se može pozvati na veselje, jesu trubači Smederevska Palanka, a naš orkestar najbolji među najboljima, dobitnik mnogih nagrada je spreman da na vaš poziv dođe u Smederevsku Palanku i svira najbolju trubački muziku.

Sa uživanjem ćemo prihvatiti vaš poziv i goste na vašem veselju učiniti izuzetno radosnim i srećnim jer uz trubu i trubačku muziku svako veselje je ono pravo – događaj o kome se priča.

Trubači su najbolji izbor kada se torta iznosi pred goste. Sviramo najlepše pesme po vašoj želji. U trenutku kada se torta iznosi pred goste i kada se svetla u sali zamrače, trubači najavljuju iznošenje torte svečano i vrhunski. Ovaj svečani čin nijedan drugi orkestar ne može tako dobro da najavi kao što to mogu trubači.

Svi vole da se vesele ali pravog veselja nema bez trubača

Trubači su od pamtiveka u Srbiji poznati kao najbolji orkestri za sve vrste proslava. Najbolji trubači su upravo ovde spremni da za vas dođu u Smederevsku Palanku. Da najlepšom trubačkom muzikom učine pravo zadovoljstvo vama i vašim gostima.

Naš orkestar, osim kvalitetnom izvođenju pesama, veliku pažnju poklanja i nastupu i samom izgledu. Zato vi možete da odlučite kako će trubači izgledati na vašem veselju i kako će biti odeveni. Mi za vas nudimo tri kombinacije odeće: moderna odeća, elegantna odela , kao i narodna nošnja. Trubači odeveni u narodnu nošnju poseban su hit i mnogi gosti uživaju kada se pojave trubači u narodnoj nošnji koji sviraju izvorne srpske pesme . Uživajte uz najbolju muziku i vrhunske trubače.

Pozovite nas putem telefona, Viber-a ili Whatsapp-a.