Trubači Sombor

​Sombor jedan od najsevernijih gradova Srbije i Vojvodine. Na veseljima u Somboru trubači sviraju najlepše pesme i hitove za Vas i za Vaše goste.


Trubači Sombor na svakom srećnom događaju u sviraju pesme po vašem izboru i po vašoj želji. Pozovite naš orkestar na svoje veselje u Somboru i mi ćemo za Vas svirati najlepše pesme koje Vi i vaši gosti sa uživanjem očekujete da slušate, uz koje najviše volite da se veselite.

Mi smo orkestar vrhunskih trubača koji trubu sviraju više od 20 godina, na proslavama i svečanostima širom Srbije, zemalja bivše Jugoslavije i u inostranstvu. Po Evropi sviramo na svim vrstama proslava i na svim vrstama veselja. 


Trubači Sombor su odličan orkestar koji možete pozvati u svakom trenutku na vašu proslavu da na vašem veselju svira najbolju muziku po Vašem izboru i po želji vaših gostiju.

Sviramo najlepše pesme i najveće hitove trubačke muzike, od onih starih izvornih pesama pa do najnovijih i najmodernijih pesama i kola.


Orkestar trubača Sombor za Vas i Vaše goste svira sa najboljim i najvećim žarom od srca, iz duše da svi na veselju osete lepotu sviranja trubačke muzike i trubačkih pesama.

Uz trubače Sombor svi se vesele

Na veselju gosti se više raduju kad čuju zvuk trube. Truba je od davnina omiljen instrument u srpskim krajevima ali i na celom Balkanu. Kako se truba odomaćila i postala nacionalni instrument u Srbiji, ni jedno veselje ne može da prođe bez trubača i trubačke muzike.


Trubači u Somboru sviraju najlepše pesme i kola po vašem izboru.

Hitove narodne ili zabavne muzike, džez i strane muzike i valcere, sve što Vi i Vaši gosti poželite, naš trubački orkestar će svirati za Vas.

Najbolji trubači Sombor sviraju na svim vrstama vaših svečanosti, od krštenja i  rođendana do punoletstva, veridbe i venčanja, svadbenih proslava, matura, godišnjica i drugih veselja.

Orkestar trubači Sombor proslavljen je kao najbolji orkestar u Srbiji, pobednik festivala u Guči i dobitnik mnogobrojnih nagrada.

Sviramo na televiziji i u poznatim TV emisijama a skoro smo svirali i u Parovima gde smo najlepšim trubačkim pesmama razveselili sve ukućane.

Trubači Sombor su Vama na usluzi

Za sve Vaše srećne trenutke, za sve lepe prilike u Somboru, naš orkestar je najbolji izbor. U naš kvalitet se možete uveriti kada pogledate video snimke i čujete kako dobro naš orkestar svira.

Imamo najveći repertoar od preko 1.500 pesama i kola i u potpunosti ćemo zadovoljiti želje svih vaših gostiju.

Uživajte uz najbolji trubački orkestar, pozovite trubače Sombor putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a uživajte na veselju.