Trubači Stara Pazova

Najbolji orkestar trubača dolazi u Staru Pazovu po vašem pozivu, da na svim vrstama svečanosti svira najbolju i najlepšu trubačku muziku. Orkestar najboljih trubačkih umetnika sastavljen sa ciljem da ulepša svako vaše veselje je spreman da u Staru Pazovu, u tačno dogovorenom trenutku, dođe i na vašim srećnim događajima svira najbolju trubačku muziku – pesme i kola koje najviše volite.

Stara Pazova je grad u ravničarskom području, a zemljište oko grada je izvanredne plodnosti. Područje je bilo naseljeno još u doba praistorije, još u doba rimskog carstva, bilo je deo provincije Panonije.

Na svim vrstama veselja, kada dođu trubači, oni čine da svi prisutni osete sreću i radost, da se vesele uz najbolje pesme i najbolju muziku trubača.

Naš orkestar ima repertoar od preko 1.500 pesama i kola. Svirajući najbolje i najlepše pesme trubači Stara Pazova za kratko vreme naprave veselu atmosferu. Dočekujemo kumove, rodbinu, goste. Svi prijatelji se najviše vesele kada vide trubače našeg orkestra, koji sviraju najlepše pesme, vrhunsku muziku kakva se samo poželeti može.

Trubači na vaše veselje dolaze odeveni u elegantnu odeću, u moderna odela ili u narodnu nošnju, sve je podređeno vašim zahtevima i vašim željama.

Ponosni smo što smo pobednici festivala u Guči i što nas najveće televizije, kao što je nacionalna televizija i druge pozivaju u svoje emisije. Gostovali smo u rijalitiju Parovi a takođe smo nastupali i u emisiji Žikina Šarenica.

Najveći izbor pesama koji svira naš orkestar vašim gostima pruža priliku da naruče pesmu koju god požele. Bez obzira da li vole stranu muziku, domaću muziku, starogradsku muziku, džez muziku, valcere i marševe. Sve moderne pesme folk muzike, najnoviji hitovi, sve je na našem repertoaru jer naš orkestar odlično zna da od sira svaku pesmu.

Godine vežbanja i svakodnevni trud da ispratimo najnovije hitove učinilo nas je najboljim orkestrom trubača u Srbiji.

Mi sviramo najbolje i najlepše i u to ćete se i vi uveriti kada čujete kako dobro trubači Stara Pazova sviraju. Najbolji smo izbor za veselja, punoletstva, venčanja, veridbe i sva ostala slavlja u Staroj Pazovi.

Kada čujete savršene zvuke koji izlaze iz naših truba, znaćete da ste učinili pravu stvar, jer ste pozvali trubače Stara Pazova na veselje.

Učinili smo srećne i radosne trenutke svima koji su nas pozvali. Svi gosti na veseljima po Srbiji i inostranstvu su nas uvek preporučivali svima, jer naš orkestar je vrhunski kvalitetan orkestar trubača. Znamo da razveselimo svakog gosta, znamo da učinimo pravo zadovoljstvo svima koji nas čuju.

Trubači Stara Pazova dolaze u tačno dogovorenom trenutku. Sviramo pesme po vašoj želji i po vašem izboru i za to je samo potrebno da nas pozovete.

Pozovite nas putem telefona, putem viber-a ili whatsapp-a i uživajte u veselju.