Trubači Subotica

Subotica je najseverniji grad Srbije i drugi grad po veličini u Vojvodini. Prvi put Subotica se pominje 1391. godine pod latinskim imenom Zabatka.

Tokom osmanske uprave ime grada je bilo Sobotka dok je polovinom 18. veka ime nepromenjeno u Sankt Marija po austrijskoj carici Mariji Tereziji. Istorijski podaci govore da su ljudi na ovom prostoru živeli još pre 3.000 godina. U velikim i čestim seobama na ove prostore došli su mnogi narodi kao što su Srbi, Mađari, Nemci, Slovaci, Jevreji, Bunjevci.

U Subotici je osnovana prva srednja škola, preteča gimnazije 1747. godine a prva štamparija 1844. Subotica se nalazi na raskrsnici puteva i pruga što joj je omogućilo da bude jedan od značajnih saobraćajnih čvorova u Republici Srbiji.

Subotičani, naravno, vole da se vesele i da proslavljaju srećne događaje a najviše se slavlja odvija uz trubače i muziku koju svako voli da sluša. Uz trubu se svi vesele, uživaju, pevaju, igraju i raduju se.

Najbolji trubački orkestar u Srbiji, orkestar trubači Subotica je spreman i raspoložen da na svim vašim srećnim događajima svira najveće hitove i najbolju muziku koju možete poželeti. Vrhunska trubačka muzika koju svira naš orkestar sa iskustvom od preko 20 godina je muzika svih vremena, od stare izvorne muzike pa do moderne muzike, novih pesama i hitova estradnih umetnika. Sviramo i stranu i džez muziku.

Najbolji trubači Subotica su spremni da na vašem veselju sviraju sve što vi i vaši gosti poželite a da bi ste nam označili redosled pesama možete napraviti spisak sa naznakom kada koju pesmu želite da sviramo. Najbolji orkestar trubača sa svojim vrhunskim muzičarima u Subotici na vašoj proslavi će učiniti da gosti i slavljenici budu veseli, srećni i zadovoljni najboljom trubačkom muzikom.

Trubači za veselja

Pesme trubača, muzika koju svi vole je nešto što se oduvek slušalo na svim proslavama u Srbiji. Trubači Subotica dolaze na vaše veselje, na svadbu, venčanje i druge srećne događaje. Pozovite nas putem telefona ili Vibera i WhatsApp-a, a možete nam poslati upit putem email poruke ili putem kontakt forme. Najbolji trubači Subotica su spremni da vašu proslavu učine srećnim i veselim događajem.

Sve pesme koje volite da slušate, naš orkestar ume da na najbolji način izvede, da uživate vi i vaši gosti u vrhunskim pesmama. Najbolji trubački majstori su raspoloženi i uvek dostupni da na vašim veselim događajima sviraju najlepše pesme. Pozovite nas i uživajte u veselju u muzici trubača koju ćete slušati i uz koju ćete se veseliti na vašoj proslavi.