Trubači Svrljig

Opština Svrljig je gradsko naselje u kome živi oko 8.000. stanovnika. U srednjem veku Svrljig je bio utvrđenje, koje se prvi put pominje još 1019. godine.

Na veseljima u Svrljigu, trubači sviraju najbolje pesme koje se poželeti mogu. Ispunjavaju želje domaćina i gostiju svirajući vrhunski i iz srca, emotivno i osećajno, šireći raspoloženje na sve goste na vašem veselom događaju.

Trubači Svrljig su vrhunski trubački umetnici koji na vaše veselje dolaze u tačno dogovorenom trenutku i sviraju pesme po vašoj želji i vašem zahtevu. Veliki izbor pesama i kola koje svira naš trubački orkestar učinilo nas je najpopularnijim orkestrom u Srbiji.

Mi smo pravi izbor za svako veselje, za svaki vaš srećan i radostan događaj. Trubači Svrljig sviraju sve pesme po vašem izboru. Po vašoj želji sviramo: najstarije pesme izvorne muzike, kola, starogradske pesme. Sviramo za vas i folk i zabavnu muziku. Osim domaće sviramo i stranu i džez muziku, marševe i valcere.

Trubači Svrljig će učiniti pravo zadovoljstvo svima prisutnima na veselju. Dočekujemo goste, kumove, prijatelje, rođake i najboljim pesmama u svakom trenutku podižemo atmosferu do usijanja. Svi vole da čuju trubače, a upravo je naš orkestar idealan za vaše veselje.

Kada pozovete orkestar trubača Svrljig, videćete koliko dobro naš orkestar svira. Uvidećete da je pravo uživanje slušati nas i veseliti se dok naš orkestar svira najlepše pesme i kola.

Trubači Svrljig su vrhunski trubački orkestar, koji se proslavio po Srbiji i inostranstvu. Pozivaju nas na TV emisije, gostovali smo u Parovima, u emisiji Žikina Šarenica i mnogim drugim, što je dokaz kvaliteta izvođenja trubačkih pesama i profesionalnosti našeg orkestra.

Vrhunski majstori na trubi su spremni da i na vašem veselju sviraju sve pesme po vašem zahtevu i po vašoj želji. Elegantni i uglađeni trubači Svrljig su prava stvar za svaku proslavu.

Pozovite naš trubački orkestar putem telefona , vajbera ili whatsapp-a i mi ćemo na vašem veselju svirati po vašoj želji do kasnih sati. Veselje je mnogo lepše uz trubače, a pogotovo najavljivati srećne trenutke kao što je svečani trenutak iznošenje torte uz orkestar najboljih trubača Svrljig.

Pozovite nas i uživajte u veselju.