Trubači Topola

​Topola je mesto u kome živi oko 5.000 stanovnika. Ime je dobila po jednom drvetu Topole, gde su se kiridžije zaustavljali i odmarali. Često su tu i dogovarali sastanke kod Topole, pa je tako i ime mesta nastalo.

Na mnogim veseljima koje se organizuju u Topoli najbolji trubači Srbije spremno dočekuju kumove, prijatelje, rodbinu, sve zvanice na veselju i to najlepšom trubačkom muzikom.
Trubački hitovi se sviraju po vašem redosledu i po vašoj želji će učiniti da se svi koji čuju kako truba našeg orkestra zvuči odmah opuste, razvesele i uživaju.
Pripremajući se za vaše veselje, trubači u Topolu dolaze sa najvećim repertoarom trubačke muzike. Sviramo iz našeg repertoara pesama po vašoj želji i po vašem izboru i činimo da se svako na slavlju oseća veselo, vedro i zadovoljno.
Cilj našeg orkestra je da  vesela atmosfera na proslavi dostigne vrhunac.

Zovu nas na sve vrste proslava svadbe, venčanja, proslave punoletstva, krštenja i mnoga druga veselja, jer svi znaju da su trubači Topola ubedljivo najbolji orkestar trubača u Srbiji. Idealni smo kao orkestar za rođendane i druge proslave. Pozivaju nas širom Srbije ali i u inostranstvo gde god žive ljudi iz krajeva bivše Jugoslavije. Svi vole da se vesele uz trubače.
Da je naš orkestar najbolji dokazuju pobede na mnogobrojnim festivalima u Srbiji i inostranstvu. Sa ponosom nosimo titulu najboljih trubača na festivalu u Guči.
Potrudićemo se da učinimo sve da vaša proslava bude događaj o kome će se pričati. Zato su trubači Topola najbolji izbor za svaku vašu proslavu, za svaki vaš srećan događaj.
Naš orkestar svira pesme iz širokog repertoara koji obuhvata više od 1.500 pesama i kola. Sviramo sve vrste muzike od domaće i starogradske do zabavne i moderne folk muzike, najnovije hitove sa estrade, kao i stranu muziku, jazz muziku, valcere i marševe. 
Trubači na vašem veselju su odličan izbor i kada treba najaviti tortu.
 Najavljivanje torte je najbolje uz trubače i zato smo mi upravo najbolje rešenje i pravi izbor da najlepšim pesmama razveselimo sve prisutne na vašem slavlju.   
Naš kvalitet potvrđuju i mnogobrojni pozivi i gostovanja u TV emisijama kao što je Žikina Šarenica na Radio Televiziji Srbije, a takođe i rijaliti program Parovi.
Poslušajte kako zvuče najbolji trubači Topola i pozovite nas na svoju proslavu. Kontaktirajte nas putem telefona, viber-a ili whatsapp-a i uživajte u slavlju.