Trubači Trstenik

​Trstenik je mesto u kome živi oko 16.000 stanovnika. U praistorijsko doba Trstenik je bio naseljen o čemu svedoče i iskopine iz perioda od 6.000 godina pre nove ere, iz perioda neolita.

U Trsteniku se danas dešavaju mnogobrojna slavlja, veselja i razne manifestacije a na svako veselje se po tradiciji pozivaju trubači.
Trubači Trstenik su orkestar najboljih trubača. Dolazimo po pozivu da sviramo najlepše pesme, po vašoj želji i po vašem izboru.
Trubači Trstenik su idealni za sve vrste proslava: krštenja, veridbe, svadbe, rođendane i sva ostala slavlja. Trubači sviraju pesme po vašoj želji i po vašem izboru, čineći da se gosti na vašem veselju odlično provedu i uživaju uz najbolju muziku najboljih trubača u Srbiji.
Naš trubački orkestar svira sve vrste pesama od starih izvornih pesama i kola do najnovijih modernih pesama zabavne muzike, estradnih hitova, kao i strane jazz i klasične muzike, valcera i marševa.
 Sve što poželite naš orkestar će svirati za vas i najbolji trubači će po vašem pozivu biti u tačno dogovoreno vreme spremni da najlepšim pesmama, najvećim hitovima podignu atmosferu na vašoj proslavi, da veselje dovedu do usijanja.

Upravo trubači Trstenik su najbolji trubački orkestar koji se proslavio mnogobrojnim pobedama na festivalima u Srbiji i inostranstvu. Pozivaju nas na televiziju. Gostujemo u Parovima, Žikinoj Šarenici. Jednom rečju, naš orkestar je bez premca, vrhunski kvalitetan i pravi izbor za svako vaše veselje. Kad poželite najbolje trubače, kad poželite orkestar koji će vrhunskim izvođenjem pesama i kola pružiti veliko zadovoljstvo svim vašim gostima pozovite orkestar trubači Trstenik.
Uživanje uz trubu i trubačku muziku datira još od starih vremena. U Srbiji truba je oduvek bila popularna i uz trubu i trubače se uvek rado veselilo, dočekivalo i  ispraćalo.Naš narod je oduvek voleo da uz trubače peva pesme i igra kola jer samo truba može istinski da pokaže sve emocije muzike i da podstakne ljude na pravo veselje.

Kada čuju trubače, za kratko vreme su svi veseli i na nogama. 

Uz trubačku muziku ljudi se vesele, budu opušteni i srećni a to je naš i najveći cilj da svako veselje na kome sviramo bude uvek uz srećne i zadovoljne goste. Volimo da su svi veseli i opušteni, jer trubači sviraju pesme po vašem izboru i po želji vaših gostiju da uz našu svirku i uz naše trube svako na vašem veselju bude srećan i veseo.

Nema pesme koju naš orkestar ne zna odlično da odsvira na trubi. Pogledajte kako dobro trubači sviraju kada ulaze u rijaliti Parovi i pozovite nas da na vašem veselju napravimo spektakl,da sviramo sve kako vi kažete i kako vi volite. 

Trubači Trstenik sviraju u svim bitnim trenucima venčanja: dočekivanje gostiju , kumova, prijatelja i rodbine, odlazak po mladu, sviranje kod opštine i kod crkve pre i nakon venčanja, kao i sviranje na svadbenoj proslavi, a posebno najavljivanje iznošenja torte.

Trubači Trstenik su najbolji izbor za iznošenje torte. Kada treba svečano muzikom najaviti iznošenje torte pred goste, kada se svetla u sali smanje, iznosi torta i tada trubači nastupaju vrhunskom muzikom. Sviramo pesmu koju ste vi odabrali i dovodimo atmosferu na veselju do usijanja.

Pozovite naš orkestar putem telefona, viber-a ili whatsapp-a i uživajte u veselju koje je pred vama.