Trubači Ub

Ub je mesto koje se nalazi između Beograda i Valjeva u kome živi nešto više od 6.000 stanovnika.

U Ubu se veoma često prave proslave i veselja a na najbolja veselja se pozivaju trubači. Trubački orkestar koji svira najbolju muziku u Ubu su trubači Ub koji sa svojim vrhunskim znanjem i sposobnošću sviraju najlepše pesme i najveće hitove trubačke muzike.

Koliko trubači Ub dobro sviraju pesme i ostale vesele stvari govori i činjenica da smo orkestar koji je osvojio veliki broj nagrada na festivalima trubačke muzike. Naš orkestar je redovan gost na koncertima poznatih estradnih umetnika koji nas rado pozivaju da kao gostujući orkestar trubača razveselimo njihovu publiku.

Trubači Ub su odličan izbor za svaku vašu proslavu i za svako vaše veselje. Kad poželite da na svojem veselom događaju, na svadbi, rođendanu, punoletstvu, veridbi ili krštenju imate najbolje trubače koji uživo sviraju sve one pesme uz koje vi najviše volite da se veselite onda je naš trubački orkestar najbolji izbor.

Trubači za veselja

Trubači dolaze kod vas da sviraju u salama za venčanje i proslave. Pratimo mladence na venčanje, sviramo kod opštine, gde god se događaju lepe stvari i gde vi to želite. Dočekujemo i ispraćamo goste, pratimo mladence i sve ostalo kako vi kažete. Reč domaćina se poštuje što se odnosi i na izbor pesama koje sviramo. Možete nam napisati spisak pesama čemu će vam pomoći i stranica repertoar na našem sajtu a možete napraviti i spisak pesama koje ne želite da se sviraju na vašem veselju kako neko od gostiju ne bi naručio takvu pesmu.

Kada poželite najbolje trubače, orkestar vrhunskih trubačkih umetnika je spreman da na vašoj proslavi svira najbolje pesme i najbolju muziku. Pozovite nas i uživajte u vašem veselju kao što mi uživamo u vrhunskom izvođenju trubačkih pesama.