Trubači Užice

Užice je grad koji je ostao upamćen kao bitan grad iz vremena pre i posle Drugog svetskog rata. Užička republika je jedna od najpoznatijih i prvih oslobođenih teritorija u staroj Jugoslaviji.

Glavna ulica, Užice

Glavna ulica, Užice

Užičani se karakterišu kao vredni i sposobni ljudi.U Užicu su još u davnim vremenima postojala mnoga zanatska udruženja. Građani Užica veoma dobro znaju da cene rad, trud i zalaganje.

Užice su grad koji je zbog svog geografskog položaja i blizine poznatih turističkih mesta kao što je Zlatibor uspeo da razvije turističku granu privrede, ali osim turizma u Užicu je odavno bio poznata proizvodnja aluminijuma kao i mnogih drugih proizvoda.

Užice se nalazi na obalama reke Đetinje i u njemu živi 60.000 stanovnika. Zanimljivo je reći da su prvi stanovnici Užica i okoline bili Iliri ali su dolaskom Rimljana ovi prostori uvršteni u sastav provincije dalmacije. Srbi u uzicama žive od srednjeg veka to jest od oko 1180. godine. Užička tvrđava koja se nalazi iznad grada je dokaz i istorijski pokazatelj o postojanju države još u davna vremena.

Užice je za vreme bivše Jugoslavije dobijalo veliku finansijsku pomoć od države i velika ulaganja u infrastrukturu i lokalnu industriju pa je tako Užice preraslo u jedan od većih i razvijenih gradova u bivšoj Jugoslaviji.

Trubači za veselja

Užičani vole da slave i da se vesele a najbolje veselje svakako je ono uz trubače i trubačku muziku. Trubačka muzika je uvek dobrodošla na svim proslavama i na svim veseljima a trubači su pravi majstori koji svakog gosta na slavlju učine srećnim. Mi znamo da sviramo svu vrstu muzike i za nas ne postoji pesma koju naš orkestar ne zna da odsvira na najbolji mogući način.

Sa velikim repertoarem pesama, trubači Užice su postali popularni širom Srbije, bivše Jugoslavije i Balkana. Sviramo i na proslavama i veseljima naših ljudi po inostranstvu.

Za svaku vašu proslavu i za svako vaše veselje u Užicu, najbolji trubači su spremni da vašu proslavu učine vrhunskim događajem o kome će se pričati. Iz tog razloga, kad god pravite neki srećan događaj ili kada neko od vaših bliskih prijatelja ili rođaka organizuje proslavu bilo povodom venčanja, krštenja, rođenja deteta ili veridbe, najbolji izbor i najbolja preporuka su trubači Užice koji sviraju vrhunske i kvalitetne pesme kakve se samo mogu poželeti.

Sviramo sve od starih pesama narodne, izvorne, muzike pa sve do novih i modernih pesama, hitova estradne muzike, narodnih kola i džez muzike. Sviramo na trubama sve kako vi volite i želite. Naš trubački orkestar ume da svira na najbolji način i osvajamo vredne nagrade i gostujemo na televiziji i u emisijama, popularnim kao što su parovi. Sviramo sa poznatim estradnim umetnicima na koncertima i sve prisutne učinimo srećnim i veselim.

Kada poželite da na vašoj proslavi sviraju vrhunski trubači, kada vam je potreban najbolji trubački orkestar, znajte da su najbolji izbor i najbolje rešenje trubači Užice. Uzice dolazimo po vašem pozivu a sve što je potrebno je da kliknite na ikonicu za pozivanje putem telefona ili na Viber ili WhatsApp i mi ćemo vam odmah odgovoriti. Dolazimo u vaš grad i sviramo od na vašoj proslavi u Užicu ili okolini kad god vi to poželite. Samo nam se javite i mi ćemo biti tu kod vas.