Trubači Vrnjačka banja

Vrnjačka banja je poznato zdravstveno turističko mesto za odmor i rekreaciju starijih ali ih mlađih ljudi. Vrnjačka banja je pogodna i za porodične odmore.

Vrnjačka banja

U Vrnjačkoj Banji koja je poznata po turizmu, postoji veliki broj restorana i hotela, smeštaja, odmarališta.

Turističke lepote Vrnjačke banje privlače mnoge ljude iz Srbije i okolnih zemalja da u Vrnjačkoj Banji provode dane odmora opuštajući se i uživajući u nekom od hotela ili privatnog smeštaja u Vrnjačkoj Banji.

Mnogi parovi, oduševljeni lepotama Vrnjačke banje, odluče se tu i venčati i napraviti svadbeno veselje u nekom od lepih restorana ili hotela.

Kod svakog veselja nezaobilazni deo su trubači Vrnjačka Banja. Mi smo orkestar koji odlično svira svaku vrstu trubačke muzike, orkestar koji po vašem pozivu i po vašoj želji dolazi u Vrnjačku Banju da na vašoj proslavi lepotom izvođenja trube i trubačkom muzikom razveseli sve prisutne.

 

Trubači

Na vašem veselju, trubači Vrnjačka Banja imaju glavni cilj da Vas kao i Vaše goste učinimo zadovoljnim i srećnim, raspoloženim, svirajući najlepše pesme narodne i zabavne muzike.

Naš repertoar obuhvata različite žanrove muzike uz domaću izvornu muziku, starogradsku muziku, folk i estradnu muziku kao i popularne strane hitove i džez muziku.

Vrhunskim izvođenjem trubačke muzike trubači Vrnjačka Banja oplemenjuju svako veselje i svaku proslavu čine događajem o kome se priča.

Naši domaćini uvek su zadovoljni kvalitetnim nastupom najboljih trubača koji su ujedno i nosioci pobedničkih medalja na trubačkim takmičenjima od kojih je svakako najpoznatija naša pobeda na festivalu u Guči.

Osim nagrada i priznanja velika nam je čast što smo česti gosti televizijskih emisija od kojih možemo izdvojiti Žikinu šarenicu ali i popularan rijaliti Parovi.

Trenutak u kome naš orkestar ulazi u kuću možete pogledati na sledećem video snimku.

Najava torte na veselju

Trubači u Vrnjačkoj Banji sviraju sve vrste pesama koje vi volite da slušate a pogotovo prilikom iznošenja torte pred goste, jer je iznošenje torte jedan svečani čin koji uvek treba svečano javiti a niko to bolje ne radi od trubača.

Najava torte uz pesme koje vi volite i uživo muziku odsviranu na trubama daje poseban i svečani osećaj svima koji su prisutni u tom trenutku na veselju.

Naš trubački orkestar po vašoj želji i pozivu dolazi na proslavu koju organizujete.

Zakažite naš dolazak putem telefona, Vibera ili WhatsAppa. Pozovite odmah!