Trubači Vršac

​Vršac, grad blizu granice sa Rumunijom centar je kulture festivala grožđa i mnogih drugih lepih manifestacija. Jedan je od najlepših gradova Srbije.

Trubači Vršac sviraju najlepše pesme na svakom Vašem srećnom događaju. Bilo da se radi o veselju povodom rođenja deteta, krštenja, rođendana, punoletstva, veridbe, venčanja i svadbene proslave, godišnjica mature i drugog srećnog i radosnog događaja, naš orkestar svira najpopularnije pesme po Vašem izboru i po želji Vaših gostiju.

Na veseljima u Vršcu trubači dolaze da najlepšom muzikom razvesele sve prisutne, da se slavi i da se veseli najlepše uz trubačke pesme, uz najveće hitove popularne muzike.


Naš orkestar odlično svira sve pesme koje vi poželite i to od starih izvornih pesama i kola preko starogradske i  narodne muzike do najnovijih hitova. Sviramo i zabavnu domaću muziku ali i stranu i džez muziku.

Najbolje pesme koje svira naš orkestar za grejaće atmosferu na vašoj proslavi do usijanja kako samo trubači to mogu da urade. Truba je instrument koji je omiljen u Srbiji i koji se svira na svim vrstama proslava.


Na svako veselje trubači dolaze u tačno dogovorenom trenutku, na tačno dogovoreno mesto svirajući najlepše pesme vesele domaćina, slavljenike i goste.

Vi kao domaćin nam možete dati spisak pesama koje želite da se sviraju na vašem veselju i u određenim trenucima. Na svadbi to je doček kumova kod mladoženjine kuće, odlazak po mladu, sviranje kod opštine pre i nakon venčanja, sviranje kod crkve ili manastira kao i trenuci kad se na svadbenom veselju svira trubačka muzika.

Možete da nam napisati spisak pesama koje ne želite da se sviraju na vašem veselju kako neko od gostiju ne bi slučajno naručio pesmu koju vi smatrate da nije prikladna.

Trubači Vršac su vrhunske majstori trubačke muzike, sposobni i spremni da u svakom trenutku sviraju sve pesme koje Vi želite da slušate. Zato nas pozovite jer smo mi najbolji trubači, dobitnici mnogobrojnih nagrada i pobednici festivala trubača u Guči.


Naš kvalitet prepoznaju mnoge estradne ličnosti koji nas pozivaju da na njihovim veseljima sviramo najlepšu trubačku muziku.

Sviramo i na televiziji u popularnim TV emisijama a svirali smo i u rijalitiju Parovi. 

Naša trubačka muzika je nadaleko čuvena i mi smo orkestar koji svira širom Srbije, država bivše Jugoslavije, Rumunije Bugarske, ali i u zemljama Evrope gde žive ljudi iz Balkanskih krajeva.

Naš orkestar svira najlepše pesme po vašoj želji i po vašem izboru. Pozovite nas da uz najlepšu muziku i najbolje pesme sviramo za Vas i za Vaše goste na vašem veselju u Vršcu.
Uživajte uz najbolje trubače i kola po vašem izboru.

Pozovite nas putem Viber-a, telefona ili putem WhatsAppa i mi ćemo vam odmah odgovoriti.

Uživajte uz najlepše trubačke hitove na vašem srećnom i radosnom događaju uz Trubače Vršac.