Trubači Žagubica

Žagubica je mesto u kome živi oko 17.000 stanovnika. Poznata je po mnogim veseljima jer u Žagubici trubači redovno sviraju na svim vrstama proslava.

Trubači Žagubica

Svirajući na rođendanima, krštenjima, veridbama, svadbama, godišnjicama braka i mnogim drugim slavljima dobro znamo koliko je vrhunska muzika važna za svako slavlje.

Trubači Žagubica su najbolji trubački orkestar koji svira na vašem veselju pesme po vašoj želji i po izboru vaših gostiju.

Uz najbolju trubačku muziku, trubači Žagubica sviraju pesme koje vi poželite, kola uz koja volite da igrate. Sve iz našeg velikog repertoara, koji broji preko 1.500 pesama i kola.

Najveći izbor pesama kojima raspolaže naš trubački orkestar činim nas najboljim orkestrom trubača u Srbiji i odličnim izborom za svako vaše slavlje.

Trubači Beograda

Trubači sviraju kako vi želite i kako vaši gosti najviše vole, jer nama su želje domaćina i gostiju najvažnije. Mi najviše volimo kada su svi ljudi, gosti na vašem veselju srećni i zadovoljni, kada se raduju i vesele uz najbolju muziku vrhunskih trubača Srbije.

Mi smo ponosni svojim radom jer je naš orkestar osvojio mnogobrojne nagrade na mnogim festivalima u zemlji i inostranstvu. Orkestar trubača dolazi u Žagubicu po vašem pozivu, svirajući najlepše pesme i najbolja kola.

U našem repertoaru nalaze se pesme od onih najstarijih izvornih pesama do najnovijih hitova domaće narodne muzike.

Trubači Žagubica su pravi izbor za vas i vaše goste. Vaši će se gosti sa uživanjem veseliti uz zvuke trube našeg orkestra. Uz naš orkestar, koji gostuje i na televizijama, kojih vrhunskom muzikom veseli učesnike Parova. Možemo se pohvaliti da su najveći mediji u Srbiji prepoznali kvalitet našeg trubačkog orkestra i svi nas preporučuju jer sviramo pesme i hitove domaće i strane muzike, džez muziku, poznate valcere i marševe.

Orkestar najboljih trubača Srbije je spreman za vašu proslavu

Na vaš poziv u tačno dogovorenom trenutku dolazimo i sviramo najlepše pesme na vašem veselju, zato što su trubači Žagubica najbolji orkestar trubača, pobednici festivala u Guči.

Trubaci Beograd na svadbi

Mi smo orkestar koji vrhunskim izvođenjem trubačke muzike može da za kratko vreme na vašem veselju sve goste učini zadovoljnim i veselim.

Zvuci trube koji se šire na vašoj proslavi, prenose emocije, zadovoljstvo, sreću i radost. Naš cilj je ostvaren kada vidimo kako se ljudi uz pesme koje sviramo vesele, kako se raduju, a naš kvalitet preporučuju svojim prijateljima i rođacima.

Uvek nas pozivaju da dođemo ponovo, na drugo veselje, drugim povodom i da najlepšom muzikom donesemo zadovoljstvo i sreću uz najbolje pesme kojima ćemo ukrasiti svaku proslavu.

Trubači Žagubica su odličan trubački orkestar, idealan za najavljivanje iznošenja torta pred goste.

Trenutak kada se torta iznosi pred goste je trenutak kada se najboljom trubačkom muzikom sa puno žara, topline, emocija najavljuje svečani čin. Uz pesmu po vašoj želji ili neki od popularnih marševa, koji se već tradicionalno sviraju u trenutku kada se torta iznosi pred goste.

Nijedan drugi orkestar, nijedna druga muzika ne može da svira tako dobro, da najavi tako svečano iznošenje torte, kako to mogu da urade trubači Žagubica.

Pozovite nas na vaše veselje putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a i uživajte u proslavi veselog i srećnog događaja.