Trubači Zlatibor

Zlatibor je jedno od najpoznatijih turističkih mesta u Srbiji. Ovo planinsko mesto je popularno po lekovitim svojstvima vazduha i lečilište je za mnoge ljude. Osim u svrhu lečenja na Zlatibor se dolazi i radi uživanja, skijanja, odmora i rekreacije.

Zlatiborsko jezero

Mnogi vole Zlatibor i baš ovde žele da prave svoja veselja. Punoletstva, venčanja, svadbe se često organizuju na planini i zato su trubači Zlatibor odličan izbor kada su u pitanju veselja i proslave.

Vrhunski trubački orkestar je spreman da najboljim hitovima ulepša svaku vašu proslavu i svako vaše veselje koje organizujete na Zlatiboru.

Trubači u našem orkestru su vrhunski muzičari, koji gotovo svakodnevno vežbaju da bi na vašem veselju začula najlepša muzika. Čim se čuju zvuci truba trubača Zlatibor, svi odmah počnu da se vesele i raduju. Uz ugodne zvuke truba se emocije radosti i sreće šire celom salom.

 

Trubači Zlatibor na Vaše veselje dolaze odeveni u elegantnu uniformu a po vašoj želji naš orkestar može biti obučen i u narodnu nošnju. Kod nas je sve podređeno vašim željama i zahtevima i zato smo mi najbolji izbor za vašu proslavu, za vaše veselje na Zlatiboru.

Trubači za veselja

Kad tražite trubači Zlatibor znajte da ste pronašli pravi trubački orkestar, trubače koji će lepotom izvođenja narodne, izvorne muzike podsetiti na one stare dane, podsetiti na mladost na veselje. Svima koji su na veselje došli iz inostranstva, na proslave svojih najmilijih, trubači Zlatibor će pričiniti neizmerno zadovoljstvo već sa prvim tonom izvorne srpske muzike.

Nas orkestar postoji više od 20 godina i sa uspehom i na zadovoljstvo domaćina i gostiju sviramo na svim vrstama veselja kako u Srbiji, zemljama okruženja tako i u Evropi.

Sviramo i u Austriji, Švajcarskoj, Nemačkoj, Italiji, Sloveniji i mnogim drugim zemljama gde god se sluša truba i gde god se veseli uz trubačku muziku.

 

Na vašem veselju trubači Zlatibor najavljuju sve bitne trenutke kao što su okupljanje svatova, odlazak po mladu, sviranje pre i nakon venčanja u opštini i kod crkve i naravno na svadbi.

Posebno svečanom muzikom najavljuje iznošenje torte pred goste kao jedan od glavnih trenutaka pri kome samo truba i originalna izvorna trubačka muzika može još više da ulepša veselje.

Trubači Zlatibor često sviraju sa poznatim estradnim umetnicima. Gostujemo na koncertima i zajedno sa zvezdama estradne scene sviramo hitove na trubi čineći da gosti budu se publika veseli od zadovoljstva.

Da bi Vi i Vaši gosti bili srećni i zadovoljni pozovite najbolje trubače Zlatibor putem telefona, putem Vibera ili WhatsAppa i mi ćemo u najkraćem roku odgovoriti i u tačno dogovoreno vreme doći da sviramo na vaše veselju.